Пробуждане на Христовото съзнание

Групови лечебни терапии с Ани

Запази твоето място сега
Групова терапия

Земни родители – Космически родители

Това е тайнство на душата, което всеки човек е добре да преживее, защото чрез него се изчистват наследствени енергийни блокажи и деструктивни модели, наследени от майчината и бащината родова линия. Веднъж преминете ли по този път на дълбоко пречистване и опознаване на своите Земни и Космически родители, целият ви живот след това се пренарежда и настъпват истински, дългосрочни, градивни промени. Веднъж да преживеете това вълнуващо пътуване, е достатъчно за цял живот!

Запази твоето място сега!
Групова терапия

Възстановяване на връзката ни със самите себе си

Този Духовен път, по който ще ви преведа, не може да се опише с думи, защото това е едно дълбоко пътуване за всяка душа и е тайнство, силата на което се усеща с настъпващите промени в живота на човекa, веднага след това и продължаващи седмици наред след събитието. Накрая всеки получава това, от което има нужда и равновесието на Дух, Душа и Тяло се възстановява, като настъпва мир и хармония в душата, появяват се нови духовни прозрения и физическите неразположения отшумяват.

Запази твоето място сега!
Групова терапия

Възстановяване на връзката на Душата с Духа на парите

Ще те преведа по моста на Благоденствието, като по време на това ярко и вълнуващо преживяване ще бъдат изчистени стари, ненужни и деструктивни програми и наследени или придобити мисловни механизми, които ви пречат да привличате изобилие и финансов просперитет. Терапията за Духа на парите ще ви даде едно ново начало с лекота да разрешите назряли финансови проблеми с кредити и заеми и да откриете нови възможности за привличане на финансови ресури.

Запази твоето място сега!
Местоположение

Къде се провеждат груповите терапии?

В стария Пловдив

В Трявна

На Черноморието

Ани, сърдечни благодарности за уютната обстановка, за отдадеността ти за това , че ни води така финно и придружи в едно дълбоко за нас пътуване ! Благодаря за ентусиазма ти и за потребността да споделяш опитности и да помагаш! Прегръщам те !

Виолета Атанасова

БлагоДаря ти Ани за всичко, което правиш за нас! Ти си невероятно Добър Човек, с Голямо обично Сърце и с много Красива Душа! Много мъдра и просветена личност. Ти си като диамант, който свети и ни показва верния път към Добруване и Благоденствие! Ани, благодаря за енергията, която ни даряваш и за вълшебството на твоята уникална Дарба, да ни караш да се чувстваме част от един невероятно красив и съвършен свят!

Виолета Стоянова

Скъпа Ани, да ти Благо даря за всичко, което направи за нас е малко да се каже. Да се докосна до толкова красив Ангел, може би и вълшебна фея е Божия благодат ! Ти ни пренесе в страната на чудесата с твоята енергия вълшебна! Бог да те дари с благодатта си и да ти даде сили да осъществиш мисията си на Земята!

Таня Велева
Вижте още

Индивидуални терапии и обучения

път към себе си

Открий твоите Божествени сили

Предстоящо групово обучение