Добре дошли

в Пробуждащ център

„Свети Иван Рилски Чудотворец“

изберете промяната сега

Менторска – духовна програма

Цялостна грижа за вашето здраве и добро разположение на Духа

За работата си Ани казва:

Златният принцип на Свещеното лечебно изкуство, което практикувам в Духовните терапии, се крие в думите на една от най-обичаните Светици по нашите земи.

„Душите лекувай, душите, тогава и телата ке оздравеят“ 
Преподобна Стойна

Първо трябва да знаете, че Духовното лечение дава безценен плод и стои няколко октави по-високо от Биоенергийното лечение, защото дава доживотен резултат, а Биоенергийното лечение, може да даде временен резултат, когато човекът не е отработил напълно житейския си урок.

Ето защо в моята работа с дарбата, която ми е дадена свисше, аз прилагам предимно Духовното лечение, за да се отработят житейските уроци и паралелно с това може да се приложи и енергийно лечение.

Тогава резултатът в рамките на 1 месец интензивна Духовна работа е видимо-осезаем и човек идва на себе си, за да заживее своя Автентичен живот.

Няма особено значение за ефективността на лечението и крайния резултат, дали Духовната терапия се провежда присъствено в Резиденция „Орфей“ или онлайн. Лечебният процес, кйто протича е наситен с Божията благодат независимо в коя точка на света се намирате.

В лечебната ми практика всички хора, които са получили изцеление, пречистване и зареждане с Духовна благодат и Жизнена сила, са били хора с молитва за промяна в сърцето. 

Всички тези малки и големи Чудеса са осъществени благодарение на силната вяра, моята връзка с Духовния свят и силата на МОЛИТВАТА за изцеление… Вложих огромен труд и средства, себеотричане и самодисциплина, за да бъда посветена в Свещеното лечебно изкуство. Готова съм да го споделя с Вас и ще го направя на драго сърце!

Живях повече от десетилетие в Германия и там изучавах различни дялове на холистичната медицина. Важно е да знаете, че за осъществяване на ефективно лечение, разстоянията са без значение.

През изминалите години и стотиците успешни лечебни терапии, които проведох предимно онлайн с българи от цял свят и чужденци от всякакви националности, натрупах богат опит и безценни познания, с които ще се радвам да ви бъда полезна и да ви помогна да вървите уверено и с лекота по пътя на вашето душевно и физическо изцеление и личностно развитие. 

Благодарение на това, че изучих в дълбочина Свещеното лечебно изкуство за изцеление на душата и тялото и запазих през годините високо праведно съзнание, да помагам с дарбата си срещу дарение, а не за пари и за слава, тя не само се разви и разгърна, но се отключиха и някои нови дарби, с помощта на които, лечебният процес е още по-пълноценен.

Благодаря на Господ, на Света Богородица и на Светите Архангели, че ме напътстват и ми дават Сила да помaгам пълноценно на всеки, който се обърне към мен за помощ и подкрепа.“

Терапия в резиденция орфей

лично за теб

Индивидуална лечебна терапия

Едномесечна терапия – лично или онлайн

Провежда се в 3 лечебно-образователни сесии с интензивна духовна и енергийна работа. Те се насрочват предварително на всеки 10 дни в рамките на 1 месец.

научете повече
Хармонизиране на отношенията

Семейна терапия

Тази терапия е за тези от вас, които преживява тежък момент с партьора си или са в процес на развод, както и за родители, които се чувстват безпомощни пред порблем свързан с тяхното дете. Подходяща е, ако имате проблеми с вашите родители, братя и сестри. Работи се със засегнатите членове на семейството. Провежда се лично в Резиденция орфей или онлайн.

Научете повече
лично за теб

Интензивна двудневна терапия в Резиденция „Орфей“

Провежда се в рамките на 2 дни с организирана нощувка, закуска и вечеря. Тя включва 7 часа интензивна, духовна и енергийна работа. Ще имате възможност да посетите местата на Силата в древния град на тепетата.

научете повече
запазвам час за безплатна консултация