Тракийски ритуал за изчистване на родови травми

За този древен Тракийски ритуал не може да се говори много, защото е свещено тайнство за всяка душа. Той се прави веднъж в живота на човека.

Моята практика с над 60 Групови лечебни сесии показва, че много често тежки наследени родови травми са заложени дълбоко в нашето подсъзнание и до момента на извършванне на този ритуал, човек трудно може да види цялостната картина на причинно-следтвени връзки, пораждащи неяснота, различни страхове, несигурност и  множество съмнения, неприятности и конфликти. 

Той се провeжда в малка група от 4 човека и продължaва около 6 часа, като ритуалът се прави за всеки един от участниците по отделно.

Участниците не е нужно да говорят за себе си, защото лечебната сесия се извършва в пълно мълчание.

Ще започнем в 10.00 ч. и ще завършим в 17.00 ч., като в това време се включва 45 мин. обедна почивка.

Лечебната сесия включва:

10.00 – 11.00 ч. –  Изчистване на енергийните блокажи на емоционалното, психическото, менталното, физическото и духовното тяло.

11.00 – 11.30 ч. – Медитация с Тибетски пеещи купи и Свещени утвърждения за високочестотна настройка на фините Енергии, които протичат в нас. Така се настройваме на енергийната честота за навлизане в квантовото поле на Духовно изцеление.

11.30 – 13.00 ч. – 1-ва част на Ритуала за изчистване на травмите непосредствено преди и по време на ЗАЧАТИЕТО и от двете родови линии на майката и бащата  и 2-ра част на Ритуала е среща с Космическите родители и синхронизиране на фините енергии.

13.00 – 13.45 ч. – обедна почивка.

13.45 – 17.00 ч. – довършване на ритуалите.

Тези безценни 6 часа интензивна енергийна работа не могат да се сравнят с нищо друго, освен с едно ново НАЧАЛО, изпълнено с яснота, увереност и спокойствие, които са нужни на душата, за да върви с лекота по пътя, който е избрала и на тялото, за да е здраво и изпълнено със жизнена Сила.

Благодарение на интензивните процеси, които протичат, се осъществява мощен лечебен процес върху дух, душа и тяло. Това става в следствие на изчистване на негативни родови травми, които са записани на ДНК ниво, които пречат на Човек да върви с лекота по своя собствен път.

Накрая дух, душа и тяло възвръщат своето РАВНОВЕСИЕ и СИНХРОН помежду си.

Подарете си едно незабравимо, красиво и разтърсващо преживяване с тази вълнуваща Групова сесия! След приключването и, човек се чувства дълбоко разтърсен и пречистен от тежките енергии, наслоявани с поколения, които не са му принадлежали, но са играели съществена рола в живота му.

Това е единствен по рода си Свещен Ритуал и който чувства, че има нужда и е важно да го преживее, за него е дошло времето да мине по свещения път на Тракийското родово пречистване.

Броят на участниците е ограничен.

Запазете вашето място сега!

С любов и уважение:

bg_BG