Индивидуални лечебни сесии в Нюрнберг

Здравейте, приятели!

Имам удоволствието да гостувам на 1-ви и 2-ри юни (събота и неделя ) в Нюрнберг и да организирам от 11.00 ч. до 17.00 ч.(и двата дни) Индивидуални лечебни сесии и консултации  на адрес:

Nachbarschaftshaus Gostenhof – в зала 304, Adam-Klein-Straße 6 – Българското училище.

Биоенергийният метод за лечение и методите на Енергийната психология, които използвам в моята практика са в същност цялостен Метод за ПРЕОБРАЗУВАНЕ на негативната енергия в позитивна.

Често хората, които се обръщат към мен за помощ, са имали богат опит зад гърба си с традиционната медицина, но напълно безуспешно. Методът за Биоенергийно лечение действа, като изчиства енергийните блокажи на емоционално, психическо, ментално, физическо и духовно ниво.

След прилагането му, човек чувстава лекота и изпитва спокойствие и прилив на енергия.

Много често физическите заболяванания и неразположения са в следствие на психически и емоционални травми, появили се при някакви негативни преживявания.

Този процес е несъзнателен и човек трудно би се справил сам с подобен род проблеми.

Традиционната медицина в тези случаи прилага медикаментозни лечения, които често вредят повече, отколкото помагат. Ето защо, Биоенергийното лечение и Енергийната психология, които са напълно безопасни и са прекрасен единен метод за изчистване на енергийните блокади, са един добър и ефективен метод за алтернативно лечение.

За всеки, който желае промяната с цялото си сърце, тя е възможна. При някои е мигновена, при други изисква малко време.

Ако страдате от нервно напрежение, безсъние, тревожност, липса на апетит, изпаднали сте в емоционална криза или страдате от хронична преумора, стрес, това са първите симтоми, които са СИГНАЛИ за предразположеност към различни заболявания.

Това означава че е добре на време да вземете мерки и да направите най-доброто за себе си!

С помоща на Биоенергийната психология могат да се премахнта противоречията, които често объркват живота ни и сами не сме в състояние да ги осъзнанем, чувстваме се безсилни и не знаем към кого да се обърнем и какво да направим. Често подобни предизвикателства са свързани с кармични уроци, които не разбираме, защото не сме в състояние да влезнем в ролята на наблюдател.

Всяка среща с Биоенергийното лечение, което предлагам е изключително интересна, интензивна и раздвижва енергийте и в най-дълбоките пластове на вашето същество, за да се преподредят отново и всичко да си дойде на мястото.

Методът „Оренда – Здрав дух в Здраво тяло“ всъщност е метод за цялостно ПРЕОБРАЗУВАНЕ на негативната енергия в позитивна, който ще ви помогне да започнете на ЧИСТО и да подобрите и съхраните здравето си, както и да се научите да прилагате този Метод за трансформация в ежедневието си!

Ако желаете да научите повече за лечебния метод „Оренда – Здрав дух в Здраво тяло“, можете да посетите моятата официална страница в интернет.

За записвания тел. 0151 594 189 07 или

ani.orenda.gold@gmail.com

С любов и уважение: Ани Пондева

 

bg_BG