Ритуал „Земни родители – Космически родители“ в Розенхайм

Искате ли да преживеете едно незабравимо и вълнуващо пътуване  навътре към самите себе си, да усетите СВОБОДАТА от изчистването на  травмите на двете родови линии от страна на майка ви и баща ви?

Искате ли да видите как е протичал процесът на обвързване между вашите родители преди вашето зачатие, какви са били техните чувства,  взаимоотношения, радости и трепети, страхове и съмнения ?

Искате ли да опознаете Енергийните процеси, които протичат вътре във Вас като енергиен отпечатък от момента на ЗАЧАТИЕТО и на взаимоотношенията на вашите родители преди вашата инкарнация във физическото тяло?

Искате ли да стигнете до прозрения за смисъла на вашето същетвуване тук на Земята,  до които не сте достигали никога преди ?

Подарете си едно незабравимо, красиво и разтърсващо преживяване с Груповата сесия „Изчистване на травмите от майчината и бащината родова линия и на блокажите преди и по време на вашето ЗАЧАТИЕ“!

За този древен Шамански ритуал не може да се говори много, защото е свещено тайнство за всяка душа. Той се прави веднъж в живота на човека.

Той се провeжда в малка група от 4 човека и продължaва около 6 часа, като ритуалът се прави за всеки един от участниците по отделно.

Участниците не е нужно да говорят за себе си, защото лечебната сесия се извършва в пълно мълчание.

Груповата лечебна сесия ще бъде проведена на 8-ми март на Адрес:

Küpferlingstr. 57,  83 024 Rosenheim 

Ще започнем в 10.00 ч. и ще завършим в 17.00 ч., като в това време се включва 45 мин. обедна почивка.

Лечебната сесия включва:

10.00 – 11.00 ч. –  Изчистване на енергийните блокажи на емоционалното, психическото, менталното, физическото и духовното тяло.

11.00 – 11.30 ч. – Медитация с Тибетски пеещи купи и Свещени утвърждения за високочестотна настройка на фините Енергии, които протичат в нас. Така се настройваме на енергийната честота за навлизане в квантовото поле на Духовно изцеление.

11.30 – 13.00 ч. – 1-ва част на Ритуала за изчистване на травмите непосредствено преди и по време на ЗАЧАТИЕТО и от двете родови линии на майката и бащата  и 2-ра част на Ритуала е среща с Космическите родители и синхронизиране на фините енергии.

13.00 – 13.45 ч. – обедна почивка.

13.45 – 17.00 ч. – довършване на ритуалите.

Благодарение на интензивните процеси, които протичат, се осъществява мощен лечебен процес върху дух, душа и тяло. Това става в следствие на изчистване на негативни родови програми – травми, които са записани на ДНК ниво, които пречат на Човек да върви с лекота по своя собствен път.

Моята практика с над 50 Групови лечебни сесии показва, че много често, тези тежки наследени родови травми са заложени дълбоко в нашето подсъзнание и до момента на извършванне на този ритуал, човек трудно може да види цялостната картина на причинно-следтвени връзки, пораждащи неяснота, несигурност и  множество съмнения, неприятности и конфликти. 

 

След ритуала, човек се чувства дълбоко разтърсен и пречистен от тежките енергии, наслоявани с поколения, които не са му принадлежали, но са играели съществена рола в живота му.

Тези безценни 6 часа интензивна енергийна работа не могат да се сравнят с нищо друго, освен с едно ново НАЧАЛО, изпълнено с яснота, увереност и спокойствие, които са нужни на душата, за да върви с лекота по пътя, който е избрала и на тялото, за да е здраво и изпълнено със жизнена Сила.

Накрая дух, душа и тяло възвръщат своето РАВНОВЕСИЕ и СИНХРОН помежду си.

Това е единствен по рода си Свещен Ритуал и който чувства, че има нужда и е важно да го преживее, нека да си запази своето място.

Тел.: 00 49 151 594 189 07

С любов и уважение:

 

bg_BG
de_DE bg_BG