Лечебна сесия „Красота и сила в Равновесие„ в Нюрнберг

Искате ли да преживеете едно незабравимо и вълнуващо пътуване  навътре към самите себе си и да постигнете Духовно и Физическо Равновесие? Искате ли да опознаете Енергийните процеси, кото протичат вътре във Вас и да научите повече за това, каква е ролята на Вашата неосъзната същност във Вашия живот и ежедневие?

Включете се на 30-ти юни от 11.00 часа в малката зала на адрес Adam-Klein-Straße 6 – Nachbarschaftshaus Gostenhof в Нюрнберг в Групова лечебна сесия „Красота и Сила в Равновесие“.

Тя включва:

Подготвителна част:

*Изчистване на блокажите на емоционално, психическо, ментално, физическо и духовно ниво,

*Медитация с Тибетски пеещи купи и Свещени утвърждения за високочестотна настройка на фините Енергии, които протичат в нас. Така се настройваме на енергийната честота за навлизане в квантовото поле на Духовно изцеление.

Следва:

*Ритуал за „Завръщане към вътрешното Духовно Равновесие“

*Ритуал за възстановяване на естественото Равновесие между Душата и Духа (енергията) на парите.

За тези Шамаски ритуали или древни енергийни практики не може да се говори много, тъй като те са Свещено тайнство за всяка една Душа.  Участниците не е нужно да говорят за себе си и по време на ритуала се пази пълна тишина. Лечебната сесия продължава около 4 часа и групата се сътои от 4 човека.

Тази Лечебна групова сесия може да се прилага периодично, за да се възстановява Равновесието на човека на Духовно и на Физическо ниво.

Моята практика в над 50 Групови лечебни сесии показва, че 98 % от хората днес са блокирани изключително много по отношение на представата за самите себе си и на тема пари. След възстановяване на Равновесието на Духовно ниво или завръщане към самите себе си и възстановяване на Равновесието между Душата и Енергията на партите, човек с лекота може да постигне резултати, които до момента са били трудно постижими. С лекота се появяват решения и отговорите идват сами за проблеми свързани отас междуличностни взаимоотношения и конфликти, изграждане на ясна позиция по важни въпроси, поставяне на граници на личното пространство, ефективно организиране на личните дела или на важни предстоящи събития, ефективна подготовка за изпити, финансови проблеми, заеми, кредити или други финансови задължения, които до момента са затормозявали и натоварвали психиката на човека.

След като преживеете лечебната сесия „Красота и Сила в Равновесие“  за вас ще се изясни цялостната картина за една нова градивна и вдъхновяваща преспектива , задоволяваща вашите лични потребности.

Адрес:

Nachbarschaftshaus Gostenhof – в маката зала

Adam-Klein-Straße 6

90429 Nürnberg

За повече информация и резервации тел.: 0151 594 189 07

 

bg_BG