Освобождаване от зловредни енергийни явления

Енергийна самозащита

Тема, която е по-актуална от всякога в наше време и много по-често срещана, отколкото повечето хора предполагат.
За съжаление все още e табу. Защото това плаши …
Преди 30 години хората се срамуваха, да се говори за рак – невъобразимо е положението днес.
Но кога най-накрая сме готови, да говорим свободно и открито за негативни енергийни влияния или чужди енергии, които ни натоварват ?
Защото тук се крие голямата опасност. Мълчанието и поглеждането встрани само увеличават страданието.
Решението не е в това, да пренебрегнете и да пропуснете този фактор на влияние на обкръжаващата среда или да се страхувате от зловредни въздействия, а да се ограмотите и да се научите да бъдете на щрек и да се предпазвате по всяко време и на всякъде където сте. С това ще ви помогнат лечебните сеии, които са едно прекрасно обучение, което ще ви помогне да бъдете неуязвими и много по осъзнати.

 • Всичко е ЕНЕРГИЯ!
 • Всичко живее и се захранва от едно цялостно море от енергия. Всеки човек представлява енергийна форма и има своето енергийно поле. По същия начин всяка мисъл е „оформена“ енергия, която се захранва с информация.
 • ПРОКЛЯТИЕ е следователно и енергийна форма, която се придържа към човешкото същество. Сред свойствата на проклятието, има заложен ЕНЕРГИЕН КОД – заклинание, които имат една „задачата“, зададена в тях. Така човек може да си представи проклятието като задача, свързана с човек, организация и т.н.
 • Знаците и чертите са абсолютно разнообразни, силно индивидуални и понякога изключително сложни при наличие на проклятие. От друга страна не винаги прокятията са причина за собствените ни нещастия.
 • ВНИМАНИЕ ! САМОПРОКЛИНАНЕ!  Много често хората сами си вредят, като изказват лоши думи към самите себе си. Тъй като проклятието в основата си не произтича от любовта, то обвързва отрицателните, които от своя страна се превръщат в разрушителни енергии. Проклятие може да бъде разбрано като злонамерена, умствена задача, която винаги се стреми да „достави удоволствие“ на своя създател – егото и да претендира за съществуването си в света на мисълта. Всяка мисъл е енергийна форма, която се опитва да се подхранва и да се поддържа жива при всякакви обстоятелства.
 • Примери, които могат да бъдат поразително често срещани са: Липса на жизнена енергия, Плановете и проектите внезапно се провалят без видима или логична причина, Ситуациите понякога ескалират внезапно, Хората се обръщат един срещу друг без видима причина, Чувстваш се „ударен  от лош късмет“, въртиш се в кръгове или тъпчеш на едно място, Схеми, които приличат или се повтарят през поколенията,
 • Всеки има право на енергийна самозащита! Който признае това, вече е спечелил толкова много. Лошото енергийно влияние никога не трябва да се лишава от внимание. То не е никак за пренебрегване. Проклятията могат да бъдат решени както лично, така и чрез дистанционно лечение. Това важи и за Енергийната Имунизация (защита), която е от изключителна важност и винаги трябва да се направи преди действителното изчистване!

Освобождаване от ПРИВЪРЗАНОСТИ

За привързаностите може много да се говори. Най-често срещаните форми на привързаност са: 

 • Тютюнопушене
 • Алкохолизъм
 • Наркотици
 • Пристрастяване към захарни изделия
 • Пристрастяане към конкретна идея или човек
 • Ревност
 • Натрапчиви мисли

Най-същественят момент при отстраняване на ПРИВЪРЗАНОСТИ е човекът да желае промяната от сърце и да е готов да тръгне по този път на изцеление.

ВНИМАНИЕ! Ако Душата е избрала определен път и не желае да го промени, то тя има ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ и ние е нужно да приемем нейния избор и да го УВАЖИМ, защото нейният път НЕСЪМНЕНО Я ВОДИ към научаване на важни житейски УРОЦИ и трупане на безценен ОПИТ.

 

 

Освобождаване от Елементали 

това са Ограничаващи енергийни форми на съществуване, които са прикачени към нашето енергйно поле от самото ни раждане. Те са прикрепени в следствие на специфични енергийн взаимодействия от минали прераждания. Имат ограничаващо въздействие и могат да спъват човек да върви с лекота по своя път.


Разнообразните методи при Духовната и енергийна работа дават широк спектър от решения на такива проблеми. 

 

de_DE