Сбъднати желания

floral-decor

Бях на 3 години и си спомням, както и моите родители, че когато ме питаха каква искам да стана като порастна, аз отговарях „леденка и операчка“. Всички се чудеха какво искам да кажа. Аз обеснявах, че искам да уча в голямото училище, т.е. да стана студентка и да оперирам хората – да стана хирург : ) Днес мога да кажа, че желанията ми се сбъднаха. Завърших един Университет и една Академия и практикувам Енергийна и Кристална хирургия, като дял от Алтернативната медицина.

Това е Чудото в моя живот – да самоосъществя себе си по възможно най-добрия начин, като помагам на хората да възвърнат здравето и Вярата си в Духовния свят, да преоткрият бога в себе си и да развият своите Божествени сили.

Кодовете на съдбата

floral-decor
9999

Пътят на божествената мъдрост

Справка от моята номерологична карта.

159

Безусловна - надличностна любов

Справка от моята номерологична карта.

123

Пълен синхрон между чувство, мисъл и действие

Справка от моята номерологична карта.

3333

Връзка с духовния свят - Триединство

Справка от моята номерологична карта

Свидетелства за мен и Пътя на моята душа

floral-decor

Казвам се Ани Пондева и съм горда българка. Произхождам от стар, Копривщенски род и съм  родена през най – живописния и богат месец от годината – Септември, в един слънчев петък през 1980 година в гр. Средногорие.

Известната и много талантлива астроложка Антоанета Георгиева каза според кармичния ми хороскоп, че в минал живот съм помагала на хората и съм била като Майка Тереза за тях – лечителка и спасителка, но съм била изгорена на клада от Инквизицията.

Според Human Design в този живот съм изцяло дясно ориентиран Манифестор, който е създаден да служи с дарбите и заложбите си на общността и има канал за доверителна информация, който е изключително полезен за хората, до които се докосвам.

Астроложката Поля Денева, обучена в Москва в така наречената Кармична Астрология, каза за мен според моята Звездна карта, че съм древна душа, дошла да предаде древното познание на хората и да им помогне да развият Христовото съзнание точно в тези най-динамични времена на преход от ерата на Рибите към ерата на Водолея. Моята душа идва от предишната ера на Водолея и мисията ми е да Осветя пътя на пробуждащите се светли души и да се постигне Равновесие между Светлината и Мрака в този свят.

Астроложката Силва Дончева предсказа през 2015 г. според моята звездна рожденна карта, че след доста изпитания през 2020 година ще се превърна в „Ангел“. 

Последните 12 години живях в Розенхайм, Германия и съм икономист по образование. Работила съм в големи компании в областта на фирменото управление, маркетинга и счетоводството. Ето на кратко пътя, който извървях:

2003 година завърших Висшия Институт за Хранителни Технологии – ВХВП в град Пловдив, специалност „Стопанско управление“, степен бакалавър.

2013 година завърших курс за допълнителна квалификация по специалността „Бизнес администрация“ към Peters Bildungs GmbH, Germany.

2015 година завърших успешно курс за „Асистент Счетоводител“ към AGP Group GmbH, Germany.

2016 завърших курс за допълнителна квалификация „Online Marketing and E-Commerce“ при Academy WBS TRAINNING AG, Germany.

2017 година завърших курс за допълнителна квалификация за „Организатор на фирмени и обществени събития“ при AWO Kreisverband Rosenheim e.V., Germany.

2018 година завърших цялостното си обучение за „Сертифициран Mентор – Майстор лечител“  в Международна Академия за  Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия.

2018 година бях посветена в Тракийското лечебно изкуство в България.

Вече от няколко години работя само като сертифициран Mентор – Майстор лечител или казано на български – При – Родна лечителка. През 2018 година създадох Духовна Академия Оренда и се посветих изцяло на тази моя професия да изцелявам Душите на хората и да ги обучавам да водят по-осъзнат живот и да развиват Божествените си сили.

Работя предимно с българи, защото така влагам моята лична Сила в Рода български – моите корени, там, от където произхождам.

Сърцето ми избра Свещеното лечебно изкуство да бъде моето призвание, радост, утеха и неизменна връзка с бога в мен. Безкрайно обичам българския народ и съм тук за да му дам Сила и Надежда за по-добро бъдеще!

2020 година се превърнах в „Ангел“ за хората, на които помогнах да бъдат изцелени от травмите и облекчени от житейските си товари. Така неусетно за мен, думите на Силва Дончева от далечната 2015 година се сбъднаха. За това можете да прочетете подробно в раздел „Отзиви и препоръки“.

За лечебната Сила 

Силата съм наследила от двете ми баби, които можеха да баят и да лекуват. Баба Анче, на която съм кръстена, ми предаде познанието за лечебната сила на билките, обредите, обичаите и старата българска вяра. Тя вярваше, че Господ – Бог е велика, могъща Сила, която е на всякъде около нас и в нас. В тази Сила вярвам и аз. С „Господ“ и „Бог“ Тя е само назовавана през вековете…

Открих Дарбата, когато моя син Калоян се разболя и 17 месеца никакви лекари тук в Германия не успяха да му помогнат…

Историята можете да прочетете в раздел

Духовният път след 33 г. 

Винаги има ИЗХОД

от мрака и мъглата

по пътя на ДЪГАТА!

de_DE