Въведение

floral-decor

 

 

 

Това, което правя аз не е нещо ново, то е Древно и всеобхватно, а именно, изчистване на душевни травми, изчистване на блокажи и стереотипи, преместване на Фокуса на съзнанието в посока самоосъществяване на човешкия и божествен потенциал и предаване на безценно познание за процесите, които протичат във Вас, а именно Естествознание за дух, душа и тяло и неговото приложно практикуване в ежедневието. 

Избрала съм не случайно да работя предимно с Българи, защото Душата ми има потребността да влагам моята лична Сила в Рода Български, там, от където съм произлязла аз самата. 

Много от вас се ПРОБУЖДАТ или търсят Пътя за достигането на Духовно пробуждане съзнателно или несъзнателно. Най-верният път е да се вслушате във вътрешния си глас, в своята Интуиция и да я следвате… Аз я наричам Чувствознание и ще ви науча да откриете, развиете и разгърнете тази Чудодейна сила и да преобразите живота си.

Моят път ме доведе до ПРОБУЖДАНЕТО, за да разбера, че съм създадена да помагам, като връщам Човека към неговия Център на Силата – неговото вътрешнo РАВНОВЕСИЕ, за да заживее своя АВТЕНТИЧЕН ЖИВОТ и да преоткрие своята истинска ЦЯЛОСТ и ЗАВЪРШЕНОСТ.

 

ДАРБА

 

Дарбата това е, което умея да правя като ПриРодна лечителка, а то е да преобразувам силите в Духа, Душата и Тялото на човека, така, че всичко да си дойде на мястото.

Дарба също така е да давам на хората това, от което имат нужда, а именно познание за процесите, които протичат в тях в индивидуалната им енергийно-информационна матрица. С години неуморен труд и дисциплина развих високо-честотно енергийно поле от безусловна любов, което има силата да възстановява и изцелява душата и тялото, като ги връща в тяхното равновесие. Често това е едно разтърсващо и очистващо преживяване, след което резултатът от лечебния процес е на лице – Здрав дух в Здраво тяло!

След като бъдат изчистени душевните травми с енергийните техники, които прилагам, Жизнената  сила започва да тече във Вас с лекота и се задейства процес за самолечение на тялото. Това е напълно естествен процес, който възстановява Равновесието на Духа, Душата и Тялото.

 

ЕСТЕСТВО НА РАБОТА

 

През 2018 година завърших Академията за Холистична медицина и енергийни техники за лечение в Австрия, където изучавах с голям интерес Лечебното изкуство на шаманите от цял свят – Филипините, Перу, Непал, Северна Америка, както и Енергийна психология, Кристалотерапия и Кристална хирургия. След като бях посветена и в Тракийското лечебно изкуство, всичко това нарекох Свещено лечебно изкуство или това е финото Изкуство да се лекува душата, за да се излекува и тялото. 

Ежедневният стрес, напрежението, липсата на редовен контакт с природата, страховете, емоционалните травми, конфликтите и др. обезобразяват естествените хармонични процеси в Душата и блокират регулярните процеси в тялото. Това се отразява първо на Енергийно поле и  Енергийните центрове, а по-късно се проявява и на физическо ниво под формата на физически заболявания и неразположения. С други думи, когато Душата страда, започва да страда и Тялото, но за да настъпи истинска и трайна промяна е необходимо човек да я пожелае със сърцето си и тя да дойде от вътре.


Свещеното лечебно изкуство, което преподавам, приложено на практика, действа, като изчиства блокажите на ментално, емоционално, психическо, духовно и физическо ниво, след което човек чувства лекота и прилив на Жизнена сила и дух, душа и тяло по естествен начин възстановяват  своето равновесие.

 

ОСНОВНО ПРАВИЛО В ТРАКИЙСКОТО ЛЕЧЕБНО ИЗКУСТВО                                                                                                                              

 

“ПЪРВО СЕ ЛЕКУВА

ДУШАТА – ЦЯЛОТО,

ЗА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА И ТЯЛОТО“

Това е златното Тракийски правило за лечение

Здрав Дух в Здраво Тяло“.

Ако в древността се е считал ЗА НАЙ-ЕСТЕСВЕНОТО НЕЩО НА СВЕТА,

ТО В ДНЕШНО ВРЕМЕ ПРОЯВЛЕНИЯТА МУ СЕ СЧИТАТ ЗА ФЕНОМЕНАЛНИ!

 

 

ДУХОВНО ПРИЗВАНИЕ И ЖИТЕЙСКА ЗАДАЧА

 

Моето духовно призвание е да връщам силата на моите сънародници и да им показвам пътя към дълбоко самоосъзнаване и себеусъвършенстване, а житейската задача, която имам е да предам Свещеното познание на българите, за да си припомнят нещо познато, но отдавна забравено – Тракийското лечебно изкуство.

Така ще бъде по-лек преходът към Новото време, което настъпва, за да сме в СИНХРОН с повишаването на силово – честотното поле на майката Земя.

Нека да бъдем по-обичащи себе си, обичащи другите, здрави, благодарни, радостни, творящи, искрящи и осъзнати души. Да успеем с Детска Чистота и Духовна Мъдрост да вървим напред по пътя на Човешката еволюция и да живеем в пълна хармония с майката Земя и в синхрон с Вселенските закони.

de_DE