Свещеното лечебно изкуство 

„Здрав дух в здраво тяло“ 

Приветствам те с Добре Дошъл в моята страница!
floral-decor

 

Вярвям, че няма случайни неща на този свят и това, че си тук и четеш тези редове

има своя дълбок смисъл и значение.

 

Често хората, които се обръщат към мен за помощ и лечение, са имали богат опит зад гърба си с традиционната медицина, но напълно безуспешно.
Това, което правя аз не е нещо ново, то е Древно и всеобхватно, а именно, изцеление на душевни травми, изчистване на блокажи и стереотипи, преместване на Фокуса на съзнанието в посока самоосъществяване на човешкия и божествен потенциал и възстановяване на РАВНОВЕСИЕТО на дух, душа и тяло по един естествен начин.

 

Лечебните сесии и лечебните терапии с мен нямат определена цена, защото те са БЕЗЦЕННИ, но всеки може да изрази своята БЛАГОДАРНОСТ чрез ДАРЕНИЕ. Това е златен принцип на истинските лечители още от древността и който го спазва не губи дарбите си, а има благословията от Духовния свят да ги развива и умножава.

 

Живея повече от десетилетие в Германия и е важно да знаете, че за осъществяване на този вид лечение, разстоянията са без значение. През изминалите години и стотиците успешни лечебни терапии, които проведох предимно онлайн с българи от цял свят и чужденци от всякакви националности, натрупах богат опит и безценни познания, с които ще се радвам да ти бъда полезна  и да ти помогна да вървиш уверено и с лекота по пътя на твоето душевно и физическо изцеление и личностно развитие.
Благодарение на това, че изучих в дълбочина Тракийското лечебно изкуство за изцеление на душата и запазих през годините високо праведно съзнание, да помагам с дарбата си срещу дарение, а не за пари и за слава, тя не само се разви и разгърна, но се отключиха и някои нови дарби, с помощtа на които, лечебният процес е още по-пълноценен. Благодаря на Господ и на Архангелите, че ме напътстват и ми дават Сила да помaгам на нуждаещите се.
Трябва също така да знаете, че Духовното лечение дава безценен плод и стои няколко октави по-високо от Биоенергийното лечение, защото дава доживотен резултат, а Биоенергийното лечение, може да даде временен резултат, когато човекът не е отработил напълно житейския си урок. Ето защо в моята работа с дарбата, която ми е дадена свисше, аз прилагам предимно Духовното лечение, за да се отработят житейските уроци и паралелно с това може да се приложи и енергийно лечение. Тогава резултатът в рамките на 1 месец интензивна Духовна работа е видимо – осезаем и човек идва на себе си, за да заживее своя Автентичен живот.
 

 

Вярвам, че сме тук за да си помагаме взаимно, 
да се подкрепяме и всички ЗАЕДНО да вървим напред!
„Душите лекувай, душите, тогава и телата ке оздравеят“ 
Преподобна Стойна

За Добре дошли

floral-decor

Подарявам ти моето безценно откритие,

Откакто изпитах лечебната му сила върху себе си, постоянно го препоръчвам

и хората не спират да се удивляват от резултатите, които постигат благодарение на него.

Свещеното лечебно изкуство ще ти помогне

floral-decor

да възстановиш Равновесието в душата и тялото си

 

За да ти помогна да излекуваш душата и тялото си, а от там и живота си, използвам древни и познати от хилядолетия похвати от Свещеното лечебно изкуство. С тяхна помощ ще те преведа по пътя на изцеленито на душевни травми и изчистване на емоционални блокажи от миналото и наследени стереотипи по майчина и бащина родова линия.
Ще ти помогна да преместиш фокуса на съзнанието си от миналото към настоящия момент и да отключиш божествения си потенциал.
Ще се запознаеш от близо с процесите, които протичат в теб и как ежедневно да постигаш пълен синхрон между мисли, чувства и действия.
Всеки дошъл при мен получава индивидуално отношение и единствен по рода си подход към проблема или темата, която иска да отработи.
Боравя с богат инструментариум от над 100 енергийни и духовни техники за лечение на душата и тялото, с които може да се постигне цялостна духовна трансформация.
Можем да работим заедно, както лично, така и онлайн, като ще използваме Свещеното лечебно изкуство за:
 • Изчистване на блокажи от минали прераждания
 • Изчистване на блокажи от зачатието 
 • Изчистване на блокажите от 9-те месеца на бременносттта
 • Изчистване на блокажите от първите 7 години от детството
 • Изчистване на блокажите от Календара на живота
 • Изцеление на вътрешното дете, вътрешната жена и вътрешния мъж и обединяването им в Свещен съюз
 • Изчистване на блокажите от връзката на душата с Духа на парите 
 • Възстановяване на Равновесието на мъжката и женската сила в теб.
 • С мен ще откриеш твоето истинско БОГатство – това са твоите дарби и заложби и ще се научиш да го реализираш в истинско БЛАГОсъстояние.

 

Кои са лечебните направления, в които мога да ти помогна?

 

Духовно и енергийно лечение

Духовното и енерийно лечение ще ти помогне да изчистиш блокажите в душата и тялото си. С него ще активираме мощен процес на самолечение, който ще ти помогне да възстановиш жизнената си сила и равновесието на дух, душа и тяло.

КЛИКНИ И РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ

Енергийно равновесие

Знаеш, че тялото на всеки от нас има както мъжка, така и женска енергия – ин и ян. Когато двете енергии в теб са в равновесие, животът ти тече гладко и с лекота. Когато този баланс е нарушен, са на лице проблеми от всякакво естество. Най-често липсата на равновесие между мъжката и женската енергия се проявяват като сериозно предизвикателство, често водещо до раздяла в любовните взаимоотношения. Мога да ти помогна да се справиш с този проблем.

КЛИКНИ И РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ

Освобождаване от вредни енергийни явления и самозащита

В днешния свят, негативните, енергийни влияния са навсякъде около нас: от телевизора, на улицата, в офиса, където колегите не спират да се оплакват. А понякога, негативно влияние върху теб може да имат собствените ти думи. Мога да ти помогна да се освободиш от тях и да се предпазиш.

КЛИКНИ И РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ

Неутрализиране на вредни енергии

Когато говоря за неутрализиране на вредни енергии, имам в предвид 2 неща: 1. Вредните енергии, които могат да се „настанят“ в пространството около теб – дома или офиса. 2. Вредните енергии, които са се „настанили“ в тялото ти в следствие на неприятни преживявания, страх, шокови ситуации, раздяла с любим човек, загуба на близък, битови инциденти и др.
Лечение от разстояние
Ако не можеш да ме посетиш лично, можеш да се възползваш от лечение от разстояние. Дори да нямаме личен контакт, силата на Свещеното лечебно изкуство може да стигне до теб и да изцели тялото и душата ти.

да откриеш истинското Злато в теб

 • Златото в тебтова е твоята вътрешна Сила. Ще ти покажа как да я използваш мъдро и пълноценно, за да те доведе до състояние на мир, хармония и равновесие.
 • Ще осъзнаеш, че твоите Дарби и Заложби ти принадлежат по рождение и те са твоето БОГатство, което Бог е посял в теб.
 • Всяка Дарба е дадена по заслуги, тя е спечелена с отстояване на Добродетели в минало прераждане. Ето защо Всяка Дарба е СкъпоЦенна сама по себе си.
 • Когато ти развиваш и осъществяваш постоянно твоите  Дарби в земен план, то ти даваш на света от Твоето истинско БОГатство. Несъмнено този божествен акт на самоосъществяването ти, е съпроводен с радост и удоволетворение в условия на духовна осъзнатост.
 • Когато се научиш да даваш осъзнато от Твоето истинско БОГатство  на света, то даденото от сърце непременно ще се върне при теб умножено и ти ще работиш и твориш във вихъра на изобилието.
 • Пътят, който ще изминеш с мен, ще отсее комплексите за малоценност, съмненията в теб самия и собствената ти Сила, страха от провал, прекалената самокритичност, суровост и пренебрежението към себе си в следствие на погрешна самооценка.
 • Ще преоткиреш Безусловната Любов, която отново ще блика от сърцето ти и която има Могъщата сила, да лекува всички травми от миналото.
 • Ще се научиш да се пазиш от злонамерени външни въздействия и да разпознаваш потенциалните заплахи.
Свещеното лечебно изкуство е безценен Пътеводител по този фундаментален път за личностно развитие и духовно израстване, през който с удоволствие ще те съпроводя и постепенно ще се потопиш в златната река на изобилието!

да опознаеш Тракийското лечебно изкуство в действие

„Словестните лечебни практики са били познати от времето на траките, съществуват и до днес по българските земи. В „История на Витиния“ древният летописец Ариан пише, че „Траке била нимфа, веща в баянията и билките и могла, от една страна, да премахва страданията чрез билки, а от друга, да ги причинява“.

Траките вярвали, че духът и тялото на човека са неразделни, а душата е безсмъртна. В своето съчинение „Хармид“, Платон свидетелства, че траките имали умението да лекуват душата с думи:

„От подобно естество, Хармиде, е и въздействието на баенето. Научих го там във войската от един тракийски лекар от учениците на Залмоксис, за които се говори, че можели да направят човека безсмъртен. А Залмоксис – рече ми той – нашият цар, който е божество, говори, че както не бива да се заемаме с лечението на очите отделно от главата, тъй не бива да се заемаме с лечението на главата отделно от цялото тяло и също така тялото отделно от душата“.

Храмовете на митичния тракийски цар, които са на повече от 2500 години, могат да се видят и днес край силистренското село Стрелково и са известни като Свещената долина на Залмоксис.“

Можете да научите повече в раздел Академия -> Тракийското свещено изкуство

 

"От близо" с Мира Добрева

floral-decor

 За лечебната сила на Тракийското хоро

и за моята история на кратко – можете да научите от гостуването ми в БНТ.

 

 

В сътрудничество с мен, ти можеш

floral-decor

 да възвърнеш твоето духовно равновесие,

 да възстановиш твоето физическо здраве,

 да излезеш от кризата, в която се намираш, 

  да се освободиш от  твоите най-дълбоки страхове и фобии,

 да се излекуваш от родови травми по майчина и бащина линия,

 да се разтовариш от излишното напрежение, страдание, болка и чувство за вина,

 да изцелиш твоето вътрешно дете и да го дариш с жизнерадост,

 да черпиш жизнена сила от корена си и да се научиш едновременно да го подхранваш,

  да възстановиш твоя вътрешен авторитет и да следваш пътя на собствената си душа,

 да запазиш и съхраниш съпружеските отношения с твоя любим човек,

 да изградиш здрава духовна връзка с твоите деца,

 да откриеш Твоето БОГатство скрито в теб – това са твоите Дарби.

 да поемеш по най-добрия път за осъществяване на твоите ЗЛАТНИ заложби.

 да осъществиш твоята житейска задача и да постигнеш истинско благополучие

 да усетиш импулса на твоя АВТЕНТИЧЕН ЖИВОТ и да го ЗАЖИВЕЕШ ПЪЛНОЦЕННО!

Следвай сърцето си!

Истории за изцеление в Нощен Хоризонт

floral-decor

Тук можеш да чуеш 3 различни истории

за изцеление на различни заболявания и неразположения –

паник атаки, страхове, фобии, безпокйство,

безсъние, проблеми с опорно-двигателната система.

 

 

 


Лечебни терапии

floral-decor

Лечебните терапии можете да разгледате тук.

От самото начало Ани работи срещу дарение и за ДАРЕНИЕТО тя самата казва: „Осъществява се трайна сърдечна връзка между хората, когато осъзнато взаимно даряват, разменяйки благата на своя труд един с друг и това е естествен процес на осъществяване на доброто в нас.“

Онлайн обучения и терапии

floral-decor

Как да задействаме Кода на българите

floral-decor

Бих искала да ви предтавя моята нова книга „Силата на живото слово“, от която ще научите защо българското слово е живо и защо българския език е свещен.

Надявам се книгата да ви хареса и да докосне всяка българска душа, зажадняла за истинско познание, което води до духовно и физическо самоусъвършенстване.
Как да задействаме Кода на българите?
Вижте сами : )

Първата част от книгата можете да свалите безплатно от тук

 

Приятно четене!

 

Здрав дух в Здраво тяло

СВЕЩЕНОТО ЛЕЧЕБНО ИЗКУСТВО

Естествознание за Дух, Душа и Тяло

 
Тракийското лечебно изкуство е „Перлата“ в короната на Свещеното лечебно изкуствоМоята страст е да ти помогна, да опознаеш твоята вътрешна Сила за самолечение и отключване на свръхестествени способности, да я овладееш, да научиш какви процеси протичат във твоите дух, душа и тяло. Само така можеш да опознаеш себе си и да знаеш кой си в действителност и на какво си способен.

В това несъмнено се крие най-голямата Мощ, от която произтичат всичките ти способности, качества и положение.

Свещеното лечебно изкуство е ФУНДАМЕНТАЛЕН ПЪТ на Любовта, Истината и Светлината, известен още от древността. Когато човек е призван да лекува и е изпълнен с Интуитивното – безмълвно познание, това лечебно изкуство дава всички необходими способи и инструменти за изцеление на всяка болест. То лежи в основата на Духовния шаманизъм, познат по целия свят и е практикувано от Тракийските лечители, живяли по нашите земи.”

 

Последни Публикации

floral-decor

Предстоящи събития

floral-decor

Извън матрицата 1

Извън матрицата 2

Още за мен

Ани Георгиева Пондева произхожда от стар, Възрожденски, Копривщенски род. Нейна страст са автентичните български народни танци и музика и опазването на българската родова памет. Ани владее отлично точните науки и е икономист по образование. Тя е също биоенергийна и духовна лечителка, посветена в Тракийското лечебно изкуство и сертифициран Mентор – Майстор лечител  в Международна Академия за  Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия, писателка, преподавателка и изследователка на Човешката душа и Всемирните закони, манифестор, управител на фирма, Създател на Духовна Академия Оренда – ДАО, Председател на Българо-баварското Дружество „Златен феникс“, организатор на българо-немска група за български народни танци „Нестинарка“ в Розенхайм и обществена деятелка на множество граждански и културни събития за българите в Бавария и Тирол. 

Виж още

„Възпитана съм в духа на християнските традиции, вярваща християнка, но не съм религиозна и в същото време съм дълбоко свързана с Духовното Учение на Учителя Петър Дънов. От дълги години в свободното си време практикувам Фалун Гонг – култивационна практика за усъвършенстване на душата и тялото. Изучавах с огромен интерес през последните години различни дялове на Холистичната медицина, както духовни и енергийни техники за лечение, които идват от различни краища на света – Филипините, Перу, Непал, Северна Америка, както и Енергийна психология, Кристалотерапия и Кристална хирургия. Всичко това започна, когато на един семинар на лечителя Райнхард Щенгел научих, че имам развити лечебни качества и 2 години по късно завърших Международна Академия за  Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия. След това получих посвещение в Тракийското лечебно изкуство.

Вегетарянка съм и често минавам на веганска вълна. Спортувам редовно и обичам да карам колело. Мое хоби и страст са българските народни танци, които са част от Тракийското лечебно изкуство. 

Възрожденският дух съм наследила от копривщенския род на майка ми, а енергичността и силата да градя и да съзиждам, от мирковския род на баща ми.

Дарбата да лекувам съм наследила от бабите ми, а страстта към българския фолклор и българската народна музика от дядовците ми.

 

Последвайте Ани във   Facebook,   Youtobe

Духовна Академия Оренда

floral-decor

Духовна   Академия Оренда

Свещеното лечебно изкуство

ФУНДАМЕНТАЛЕН ПЪТ

на Любовта, Истината

и Светлината

Естествознание за 

Дух, Душа и Тяло

 

Обучения за настоящи и бъдещи лечители, специалисти по алтернативна медицина и психолози

В Академията ще бъдеш посветен в Еволюцията на съзнанието на Човека от бъдещетокато един естествен и хармоничен процес на творчески и интелектуален прогрес и възстановяване на дълбоката връзка с майката Природа!

Тук е мястото да БЛАГОДАРЯ на всички онези от вас – искрящи души, които потърсиха помоща ми и станаха част от Академията през изминалите години, за ДОВЕРИЕТО и възможността да Ви дам най-доброто от себе си и заедно с това да стана свидетел на ПРЕОБРАЗЯВАНЕТО на Вас самите и на вашия живот….

Благодаря Ви, че ми позволихте да се докосна до Душата на всеки от Вас и до Вашата лична история, което доведе до Преобразяване на мен самата, до личното ми Самоосъществяване, което доведе до увеличаване на стремежа ми към самоусъвършенстване.

Колекция с подбрани филми

floral-decor

Можеш да посетиш виртуалния Киносалон на Академията.

de_DE