Дари от сърце

Попитай сърцето

Дарението е висша форма на благодарност

Можеш да направиш твоето ДАРЕНИЕ по банков път:

„Пробуди се с Ани“ ЕООД

BG34UNCR70001524573096

UniCredit Bulbank

БлагоДаря!

365

дни на вяра и спасение

2077

Щастливи дарители

6

години
даден с висше

Златният принцип гласи

От самото начало на моята работа, като Ментор-майстор лечител или ПриРодна лечителка, имам изграден Златен принцип. Посочвам символична сума, която в Германия беше 50 евро, а в България е 100 лева за една лечебна сесия. Винаги казвам, че човек може да дари колкото желае, но да е от сърце. Сумите посочени в моята интернет страница са СИМВОЛИЧНИ! Тъй като с годините благодарение на това, че работих безкористно и срещу ДАРЕНИЕ, а не за пари и за слава, от Духовния свят ме дариха с безброй Благословения и с уникални способности, с които помагам още по-пълноценно на дошлите за помощ при мен. По този начин се връща вярата на човека в доброто, в човечността и в Господ, който ни среща. Велики са Чудесата Му и благословени сме българите с Живото слово, което ЛЕКУВА!

ВАЖНО е парите да не застават между човека и неговото лечение или обучение! Едни от най-големите Чудеса на изцеление и пробуждане в Христовото съзнание, в моята практика, са ставали с хора, които не са имали никакви финансови възможности в началото, заради дълбоката криза и отчаянието, в което са били. Тези хора се ОТБЛАГОДАРИХА по-късно, когато дойдоха на себе си и им потръгна в работата. Господ е този, койти ни свързва и ни учи да си подаваме ръка, да се обичаме и подкрепяме, не за пари и богатства, а защото това е висша форма на проявена ЧОВЕЧНОСТ! Помагам на всеки, който ме потърси за помощ, без да имам ОЧАКВАНИЯ Голяма е заплатата на небесата, на всеки, който следва ЗЛАТНИЯ ПРИНЦИП даден ни с висше.

Силата на Вярата сбъдва Чудесата!

Благодарността ги прави ТРАЙНИ!

Живот, изпълнен с Божията БлагоДат

Благословенията с висше в живота ми са постоянна пълноводна река – това е реката на заслуженото Изобилие, това, за което си платил определена цена – себеотдаденост и безкористност. Душата ми е стара, но е благословена с тяло, което не остарява и изглеждам почти два пъти по-млада за земните си години. Това предизвиква почуда и възхита в хората, които се докосват до мен, а аз им казвам, че това е за Божия слава и всичко идва от ГОРЕ!

В Библията е казано: „Първо трябва да дадеш, за да получиш.“ .Замисляли ли сте се някога, какво сте готови да дадете от себе си, за да бъдете изцелени и проблемите ви да бъде разрешен? Това е правилото на дадения ОБЕТ. Направете го сега! Отворете сърцето си за Чудеста, които идват от Всевишния! Той е нашия Изцелител и Спасител, а хората казват, че съм избрана за Негов посланик и проводник на Божията БлгоДат. Има една простичка истина и тя е:

„Накрая всеки получава, толкова Любов, колкото е дал!“.

Сподели

Имаш ли въпроси?

свържи се с мен

ХВАЛЕБНА ПЕСЕН КЪМ

Архангел Михаил