Да работим заЕдно

в полза на род и родина!

предназначение

Каузата на Фондация “Природозащитник”

Като една родолюбива българка от Копривщица моята кауза е РЕВОЛЮЦИОННА, СМЕЛА, ПОДХРАНЕНА С ВЯРА И ЛЮБОВ И ПОДПЛАТЕНА С МНОГО ТРУД!

Работих усилено през годините за съхранение на българската родова памет и направих множество събития за българите в Германия и България с ЦЕЛ завръщане към корените чрез българския фолклор и традиции.

Изучавам задълбочено 6-те Велики Български Духовни школи, които са изиграли решаваща роля в историята ни да се съхраним, като народ до днес. На тази фундаментална основа създадох множество тематични обучения, семинари и онлайн курсове в Академия за душата, чиято цел е да предадът безценната съкровищница от духовно и езотерично познание в днешно време. 

Те имат въздействие да връщат силата и вярата на всеки, който участва в тях, да изгради нещо стойностно в живота си 

 

и да остави трайна следа след себе си за бъдните поколения.

След множество успешно организирани и реализирани от мен през последните 10 години събития, в мен узря идеята да създам Фондация “Природозащитник”. 

В името е кодирано посланието “Защитник на рода” български и има ясно послание към всеки родолюбив българиn! Смея да твърдя, че днес повече от всякога имаме нужда от колкото се може повече ПриРодоЗащитници,  за да спасим бъдещото поколенеие на нашите деца от обезличаване и обезсърчаване да ценят и зашитават родното духовно, фолклорно и материално богатство.

Как може да стане това? Като преоткрие съкровищницата, която ни е оставена от българските Духовни школи и подкрепи финансово или с доброволчески труд инициативите на Фондацията за съхранение на родовата памет и разпространение на обученията на Академията в страната и в чужбина.

 

Дари от сърце

Стани благодетел!
Вашето дарение за каузата на Фондация “Природозащитник” ще помогне да се осъществи една желана и чакана Духовна революция в съзнанието на българите за завръщане към нашите корени и съхранение на българската, автентична родова памет.

Можете да дарите колкото желаете от сърце:

“Природозащитник” Фондация

BG67 UNCR 7000 1525 1805 95

SWIFT Code: UNCRBGSF720

UniCredit BulBank

 

7

години практика в 13 държави

365

дни в годината на вяра и спасение

2379

Индивидуални и групови Светлинни обучения

БлагоДарувай

за здраве, просвета и в полза на род и родина!

Мисия и ценности

“След като живях 13 години в Германия, се завърнах на родна земя, за да работя в полза на род и родина и за благото на България!”

– Ани ПонДева 

Вашите дарения ще помогнат за:

Поддържане на сайта

вложените труд, време, усилие и мъдрост в статиите и безплатния ресурс на Академията и поддържане на седмичния бюлетин.

Авторски книги

подготовка, редакция, печат на авторските книги на Ани за Силата на живото слово и Звездните Ключове на мъдростта.

Академия за Душата

осъществяване на обучения на живо и онлайн курсове и семинари, както и практики на живо за изучаване на Свещеното лечебно изкуство

Танцова група “Нестинарка”

със 8-годишна история в град Розенхайм, беше пресъздадена в Стария град Пловдив преди две години и продължава дейността си.

Проект “ПриродоЗащитник”

за всички родолюбиви българи, които искат да съхранят автентичната родова памет на хилядолетния български народ.

Боговдъхновено дело

откриване на Божествената истина за хилядолетната култура, Държавното дело и Духовните школи на българския народ.

Вярвам, че всеки от Вас, който подкрепи Светлото дело на Фондацията, става част от голямото родолюбиво Духовно семейство от благодетели и доброто, което прави за род и родина ще му се върне многократно в живота! 

“Давайте и ще ви се даде, мярка добра, натъпкана,

стърсена и препълнена ще ви дадaт в пазватa ви.” Ев. М.

Чудесата на дарението

Живот, изпълнен с Божията БлагоДат

Благословенията свисше в живота ми са постоянна пълноводна река – това е реката на заслуженото Изобилие, това, за което си платил определена цена – себеотдаденост и безкористност. Душата ми е стара, но е благословена с тяло, което не остарява и изглеждам почти два пъти по-млада за земните си години. Това предизвиква почуда и възхита в хората, които се докосват до мен, а аз им казвам, че това е за Божия слава и всичко идва от ГОРЕ!

В Библията е казано: “Първо трябва да дадеш, за да получиш.” Замисляли ли сте се някога, какво сте готови да дадете от себе си, за да бъдете изцелени и проблемите ви да бъде разрешени? Това е правилото на дадения ОБЕТ. Направете го сега! Отворете сърцето си за Чудесата, които идват от Всевишния! Той е нашият Изцелител и Спасител, а хората казват, че съм избрана за Негов посланик и проводник на Божията БлагоДат. Има една простичка истина и тя е:

“Накрая всеки получава толкова Любов, колкото е дал!”.

Свържете се с мен

за да работим заЕдно и да обединим усилия в общото дело за България!

Споделете Вашите въпроси, вълнения

и вдъхновения с мен:

    Силата на Вярата сбъдва Чудесата!

    Благодарността ги прави ТРАЙНИ!

    НАй-нови статии

    Бюлетин