Пътеводител към Духовно Израстване и Хармония – 9 – модулно обучение с Ани Пондева

Некатегоризиран
Списък Сподели
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Относно курса

Сертифициранo дистанционно обучение към духовно израстване и хармония с ръководител Ани Пондева в 9 модула, 100 учебна часа видео обучение, месечени онлайн лекции, и включване в група с доживотен достъп за подкрепа и израстване.

Какво ще научите:

 

МОДУЛ 1 – 

 1. Ключова информация и знания от древните мистериини учения за строежа на човека и света от духовна и енергийна гледна точка.
 2. Практични съвети и насоки за изграждане на правилен, здравословен и чист начин на живот –  първото условие за всеки, който иска да върви по пътя на лечителството,
 3. Методи на работа върху себе си за развиване на чувствознанието, основните добродетели, енергиен баланс, духовните способности и уменията за реализиране на желанията и намеренията.
 4. Знание как да откриете и следвате уникалния път на своята душа,
 5. Вдъхновение и мотивация да преоткриете българското си самосъзнание и да станете радетел на възраждането на българския дух.

МОДУЛ 2 –  

 1. Постигане на чистота на тялото, мислите, словото и делата.
 2. Разкриване корените на здравословните проблеми.
 3. Разбиране и следване потребностите на душата.
 4. Постигане на пълно приемане и безусловна любов към себе си.
 5. Поддържане на енергийните центрове
 6. Овладяване на светлината и сянката в нас интензивна работа за развиване на интуицията и още много безценни знания, които Ани споделя от своя преживян опит и богата духовна лечителска практика.
 7. Но най-важното, което ще преживеете с този курс, е засилването на Вярата ви, че път има, че Духовният свят ви подкрепя и поддържа винаги, стига вие да се обърнете към него и да имате волята да живеете според Божествените принципи и закони.

МОДУЛ 3 – 

 1. Ще погледнете по нов начин и ще проумеете какво представлява Свещения съюз между мъжа и жената.
 2. Ще разберете защо и как се размениха ролите на мъжете и жените през последните 30 години в България и как да разрешим това неестествено състояние на нашия народ.
 3. Ще се научите как да разчитате характера и наклонностите на човека според чертите на лицето.
 4. Ще се научите да тълкувате произхода и смисъла на телесните симптоми и неразположения, така че да лекувате тялото, изхождайки от знанието, че то е огледало на душата.
 5. Ще разберете магичните символи в българските танци, народни носии и мартеницата и духовната сила на българския род, скрита в тях.
 6. Ще осъзнаете Божествения Принцип на пеперудата за равнопоставеността на мъжа и жената.
 7. Ще си върнете осъзнаването за изконните български ценности и тяхното ключово място във възраждането на българския род.

МОДУЛ 4 – 

 1. Какво представлява Вътрешният авторитет;
 2. Как да се предпазваме от увреждащи външни авторитети;
 3. Кои са седемте центъра на силата в Светлинното (еергийното) тяло и как да ги освобождаваме, пречистваме и зареждаме;
 4. Къде се намира Силовият център на равновесието и как да пребиваваме в него;
 5. Кой е символът, даващ сила и мъдрост на древните българи;
 6. Как да повишаваме честотата на трептене на нашето Светлинно тяло и да подобряваме емоционалното си състояние
 7. Как да овладеем силата на Живото слово и как да използваме Третия Завет;
 8. Кои са 12-те Божествени дарби и кои са 12-те Посвещения на Елохимите.

МОДУЛ 5 –  

 1. Какво представлява естеството на поТока на Божествената любов
 2. Какви качества и свойства са характерни за Неговото проявление
 3. Как да разпознаваме поТока на Божествената любов и да оставаме съзнателно в Него
 4. Как се проявява поТока на Божествената любов в Земен план
 5. Как да работим с Третия Завет
 6. Как да станем съзнателни проводници на поТока на Божествена любов.

МОДУЛ 6 –  

 1. От този модул ще научиш за същността и проявлението на следните дарби:
 2. Пречистване от зловредни външни въздействия
 3. Благославяне и освещаване на хора, предмети и пространства
 4. Лечителство и преобразуване на състоянието на човека
 5. Ясно виждане отвъд земното измерение и Чувствознанието
 6. Възкресяването на живота на цветя, животни и хора
 7. Светлинна работа с Божието слово
 8. Въздействие върху природните стихии
 9. Преобразуване на астрономическото време.

МОДУЛ 7 – 

 1. Същност и значение на Манифесторската сила
 2. Условия за развитие на Манифесторската сила
 3. Повишаване на честотата на трептена на Вашето Светлинно поле
 4. Развиване на интуицията – ЧувствоЗнанието
 5. Изчистване на зловредни програми на ЕГОто
 6. Промяна на емоционалния заряд и работа с Асамблираща точка
 7. Път за постигане на фокуса на Самурая
 8. Отключване на работа с Кода на Манифестора.

МОДУЛ 8 – 

 1. Какво представлява естеството на Божественото слово
 2. Слово чрез звукоизвличане – лечебни свойства и техники
 3. Слово чрез изписване – тайната на подписа и символите
 4. Чистотата на словото определя честотата на трептене на околния свят
 5. Значението на тембъра на гласа, интонацията и словореда
 6. Лечебният код на руните и силата и значението на символите върху облеклото.

МОДУЛ 9 – 

 1. Какво представлява естеството на Кристалното тяло на човека
 2. Как се пренастройват честотите на Кристалното тяло
 3. Как работи Квантовото лечение
 4. Пътят на Светците и Адептите – лечители в ранното православно Християнство
 5. Пътят на Съвършените посветени в Богомилската духовна школа
 6. Разкрити тайни за Магнаурската духовна школа и висшите посветени български царе.
Покажи повече

Съдържание на курса

Въвеждащ урок
С този въвеждащ урок Вие ще научите какво е съдържанието на предстоящите учебни сесии.

 • Темата за силата на личното име
  01:24:43

1. Земна и Божествена матрица
1.Земна и Божествена матрица Основополагащият курс „Земна и Божествена Матрица“ изгражда правилния светоглед и полага основата за правилния начин на живот от гледната точка на Свещеното лечебно изкуство и Шестте Велики Духовни български школи. С голямо вдъхновение и любов Ани споделя безценни знания и инструменти за духовна работа, проверени и доказани в собствения й живот и лечителска практика. Съдържание: Какво включва курсът: 5 Светлинни видео семинара с Ани, всеки с продължителност 120 минути. допълнителни текстови и видео материали: авторско видео обучение „Техника за Емоционална Свобода“ за физическо и духовно здраве молитви и формули за енергийна защита, авторски видео курс „Танци за душата“. С този курс ще намерите отговори на вашите наболели въпроси и търсения, ще се почувствате на вашия собствен път, енергийно заредени, центрирани, духовно окрилени и подкрепени. Ще усетите лечебното въздействие на пространството на безусловната любов в магнетичното присъствие на Ани, ще намерите нови съмишленици и нов стимул за вашето движение напред. Какво ще научите: ключова информация и знания от древните мистериини учения за строежа на човека и света от духовна и енергийна гледна точка, практични съвети и насоки за изграждане на правилен, здравословен и чист начин на живот – първото условие за всеки, който иска да върви по пътя на лечителството, методи на работа върху себе си за развиване на чувствознанието, основните добродетели, енергиен баланс, духовните способности и уменията за реализиране на желанията и намеренията, знание как да откриете и следвате уникалния път на своята Душа, вдъхновение и мотивация да преоткриете българското си самосъзнание и да станете радетел на Възраждането на Българския Дух.

2. Триединство на дух, душа и тяло
2. Триединство и Силата на ЧувствоЗнанието „Господ гледа през очите на нашето вътрешно дете.“ За да опознаем себе си е нужно да пробудим детето в нас, да го обгрижим, изцелим от травмите на миналото и да го дарим с любов и жизнерадост. Едва тогава можем да подновим връзката между душата и тялото и да заздравим връзката с Духа Свети. Триединство настъпва, когато чувства, мисли и действия са в пълен синхрон. Само тогава можем да задействаме нашата ДУХОВНА СИЛА – това е силата да сбъдваме себе си с лекота и в синхрон с Божествения план. Съдържание Открийте Триединството на Дух, Душа и Тяло и синхронизирайте мислите, чувствата и действията си с Божествения план на душата. Как да знаем дали сме на правилния път за нашата душа? Как да отворим третото си око и да развием ЧувствоЗнанието? Защо на добрите хора се случват лоши неща? Каква е силата на Завета на Цветните лъчи на Светлината? Отговор на тези и още много въпроси ще получите във втория Светлинен курс от обучението за Свещеното лечебно изкуство. Както и ще откриете, че силата на интуицията в превод на български език означава Силата на ЧувствоЗнанието Българската дума за интуиция е ЧувствоЗнание. Това е гласът на нашата душа. Когато развиваме способността да работим пълноценно с този съвършен божествен инструмент, ние влизаме в общение с Бога. Когато чуваме гласа на нашата душа и следвайки насоките и напътствията й, ние отваряме един свещен канал за връзка със Светия Дух. Колкото по-често се доверяваме на гласа на нашата душа, толкова по-здрава става нашата връзка със Светия Дух. Курсът систематично ще ви преведе по пътя за хармонизиране и влизане в единение на вашето тяло, вашата душа и вашия дух. Това триединство е условието за разкриване на вашите духовни способности, Светлинна работа с ЧувствоЗнанието и осъществяване на вашата Житейска задача. Какво ще научите: постигане на чистота на тялото, мислите, словото и делата, разкриване корените на здравословните проблеми, разбиране и следване потребностите на душата, постигане на пълно приемане и безусловна любов към себе си, поддържане на енергийните центрове, овладяване на светлината и сянката в нас интензивна работа за развиване на интуицията и още много безценни знания, които Ани споделя от своя преживян опит и богата духовна лечителска практика. Но най-важното, което ще преживеете с този курс, е засилването на Вярата ви, че път има, че Духовният свят ви подкрепя и поддържа винаги, стига вие да се обърнете към него и да имате волята да живеете според Божествените принципи и закони. 🎁 Бонуси към модула: Видео курс по кристалотерапия Видео курс по Техника за емоционална свобода за изчистване на емоционални блокажи Много полезни допълнителни материали за четене и просветление.

3. Равновесие на мъжката и женската сила
3. Равновесие на мъжката и женската сила и завръщане към българските корени Този Светлинен видео курс, включващ 5 Светлинни семинара и богата гама от Учебни практики и допълнителни материали ще ви просветли и обогати, както на вътрешен личен план, така на семеен и обществен. Отново ще работим за развиване на интуицията. Българската дума за интуиция е ЧувствоЗнание. Това е гласът на нашата душа. Когато развиваме способността да работим пълноценно с този съвършен божествен инструмент, ние влизаме в общение с Бога. Когато чуваме гласа на нашата душа и следвайки насоките и напътствията й, ние отваряме един свещен канал за връзка със Светия Дух. Колкото по-често се доверяваме на гласа на нашата душа, толкова по-здрава става нашата връзка със Светия Дух. Ще осъзнаете как излизате от своята присъща природна женска/мъжка енергия и как да се върнете в нея, за да живеете в силата си с възстановено РАВНОВЕСИЕ. Ако сте жена, ще преоткриете своята женска красота и добродетели, ако сте мъж, ще си припомните за достойнството, честта и смелостта да отстоявате своите граници и за всеки мъж и всяка жена – начина, по който отново да заемете вашето естествено място в семейството и обществото. Какво ще научите: Ще погледнете по нов начин и ще проумеете какво представлява Свещения съюз между мъжа и жената. Ще разберете защо и как се размениха ролите на мъжете и жените през последните 30 години в България и как да разрешим това неестествено състояние на нашия народ. Ще се научите как да разчитате характера и наклонностите на човека според чертите на лицето. Ще се научите да тълкувате произхода и смисъла на телесните симптоми и неразположения, така че да лекувате тялото, изхождайки от знанието, че то е огледало на душата. Ще разберете магичните символи в българските танци, народни носии и мартеницата и духовната сила на българския род, скрита в тях. Ще осъзнаете Божествения Принцип на пеперудата за равнопоставеността на мъжа и жената. Ще си върнете осъзнаването за изконните български ценности и тяхното ключово място във възраждането на българския род.

4. Естествознание за Вътрешния авторитет
4. Естествознание на вътрешния Авторитет Този Светлинен курс разглежда строежа на енергийното тяло на човека и Свещената връзка с Божествения разум – Светия дух, от гледна точка на древнобългарските мистерийни учения и Богословската наука. Изучавайки Божествените принципи, ще осъзнаете как да развиете своите центрове на силата и да постигнете състоянието на ЧувствоЗнанието, което ще ви води с лекота по вашия неповторим и единствен по рода си път на развитие. Какво ще научите: Какво представлява Вътрешният авторитет; Как да се предпазваме от увреждащи външни авторитети; Кои са седемте центъра на силата в Светлинното (еергийното) тяло и как да ги освобождаваме, пречистваме и зареждаме; Къде се намира Силовият център на равновесието и как да пребиваваме в него; Кой е символът, даващ сила и мъдрост на древните българи; Как да повишаваме честотата на трептене на нашето Светлинно тяло и да подобряваме емоционолнато си състояние Как да овладеем силата на Живото слово и как да използваме Третия Завет; Кои са 12-те Божествени дарби и кои са 12-те Посвещения на Елохимите; 🎁 Бонуси към модула: Светлинни молитви и формули за самостоятелна работа, както и древната система от енергийни упражнения Фалун Гонг.

5. В поТока на Божествената любов
5. В поТока на Божествената любов Потопете се в едно вълнуващо приключение, което ще ви отведе до непристъпните кътчета на съзнанието ви, където ще бликне поредица от прозрения и ще проумеете какво представлява поТокът от Божествена любов, ще научите как да го владеете и как да го задържите в живота си без усилия. Това вълнуващо преживяване ще ви накара да повярвате, че всичко е възможно на този свят и Вселената е щедра към всеки от нас, стига да ПОЗНАВАМЕ собствените си възможности, да ЗНАЕМ точно какво искаме и да пребиваваме постоянно и осъзнато в поТока на Божествената любов с благоДарност. Какво ще научите: Какво представлява естеството на поТока на Божествената любов Какви качества и свойства са характерни за Неговото проявление Как да разпознаваме поТока на Божествената любов и да оставаме съзнателно в Него Как се проявява поТока на Божествената любов в Земен план Как да работим с Третия Завет Как да станем съзнателни проводници на поТока на Божествена любов

6. Отключване и тренировка на Божествените дарби
6. Отключване на Божествените дарби Преживейте едно вълнуващо Светлинно приключение, което ще ви отведе до откриване и опознаване на вашия Божествен потенциал – Вашите дарби и заложби и ще провокира естествен процес на тяхното отключване. Това незабравимо преживяване ще ви накара да повярвате в собствените си безгранични възможности и ще разгърне способността ви да тренирате съзнателно с Вашите Божествени дарби. Това непременно ще доведе до преобръщане на вътрешната ви парадигма и ще осъзнаете, че вие сътворявате всеки един миг действителност във вашия живот. От този модул ще научиш за същността и проявлението на следните дарби: Пречистване от зловредни външни въздействия Благосляване и освещаване на хора, предмети и пространства Лечителство и преобразуване на състоянието на човека Ясно виждане отвъд земното измерение и Чувствознанието Възкресяването на живота на цветя, животни и хора Светлинна работа с Божието слово Въздействие върху природните стихии Преобразуване на астрономическото време.

7. Манифестор на чудесата
Този седми Светлинен курс е Перлата в Короната на Цялостното видео обучение на моята Авторска програма, като предстоящите шест курса са блестящи лечебни Планински кристали. Тази Корона е едно Посвещаване в древното познание за човека и Вселената от гледна точка на нашите български Духовни школи. Тя ще ви даде ДУХОВНА СИЛА да опознаете Вашата Душа и да откриете Вашата Божествена същност. Ще си припомните от къде извира Силата на българския Дух и ще заздравите жизненоважната връзка с корените си. Какво ще научиш от този курс: Същност и значение на Манифесторската сила Условия за развитие на Манифесторската сила Повишаване на честотата на трептена на Вашето Светлинно поле Развиване на интуицията – ЧувствоЗнанието Изчистване на зловредни програми на ЕГОто Промяна на емоционалния заряд и работа с Асамблираща точка Път за постигане на фокуса на Самурая Отключване на работа с Кода на Манифестора 🎁 БОНУС към модула: 40-дневна програма за пренастройка на възприятията

8. Силата на живото слово
8. Силата на живото слово или как да задействаме кода на българите Този Светлинен курс ще те пренесе в различните епохи на древнобългарската цивилизация и ще те накара да проумееш в дълбочина Силата, която се крие в българското слово. Ще си припомниш за древнобългарските лечебни и преобразяващи похвати за наричането, заричането, обричането, както и за баянията, които помним от нашите баби. Ще научиш какво представлява Вълновата генетика и ще бъдеш посветени в техники за благоприятно програмиране на ДНК кода на българите. Ще откриеш кое животно е символа на твоята вътрешна Сила. Още много интересни и полезни дарове те очакват и ще ти разкрият магията на българското слово и чудесата, които се творят с него. Какво ще научиш от този модул: Какво представлява естеството на Божественото слово Слово чрез звукоизвличане – лечебни свойства и техники Слово чрез изписване – тайната на подписа и символите Чистотата на словото определя честотата на трептене на околния свят Значението на тембъра на гласа, интонацията и словореда Лечебният код на руните и силата и значението на символите върху облеклото.

9. Изкуството да бъдеш Майстор-лечител
9. Изкуството да бъдеш майстор лечител Преживейте магията на ЗАВЪРШВАЩИЯ Светлинен курс в реално време с Ани! Курсистите, които са вече част от Академията казват, че тези събития не могат да се опишат с думи, те трябва да се преживеят! Темата говори сама за себе си, а подробности можете да научите за курса в официалната му страница. Какво ще научиш от този модул: Какво представлява естеството на Кристалното тяло на човека Как се пренастройват честотите на Кристалното тяло Как работи Квантовото лечение Пътят на Светците и Адептите – лечители в ранното православно Христянство Пътят на Съвършените посветени в Богомилската духовна школа Разкрити тайни за Магнаурската духовна школа и висшите посветени български царе.

Ревюта

Все още няма ревюта
Все още няма ревюта

Want to receive push notifications for all major on-site activities?