Ако не можеш да намериш път, по който да тръгнеш, създай си го

Тази снимка е от времето (2013 г.), когато нямаше ясен път пред мен и любовта и носталгията към родината можеха да ме погълнат тук в Германия и душата ми да залинее, но ИЗБРАХ да се превърнат в горивото, с което създадох Танцова група „Нестинарка“ в Розенхайм.

Нещастният семеен живот и пропуснатите мечтани възможности, заради чужди комплекси, бяха горивото да стъпя на моя Духовен път и да сложа край на отношенията ми с хора, които ме ограничаваха и ограбваха душата ми ежечасно.

Раздавах всичко от себе си, за да се харесвам на другите и когато не ми останаха сили и почти бях рухнала, това ме научи, че е време да заобичам себе си – този път ме доведе до истинско Преображение.

Когато бях жестоко предадена от група неосъзнати “ приятели” и сред тях имаше човек, който пожела моя късмет и щастие и с енергийна намеса ми бе отнето най-ценното – ЗДРАВЕТО , аз се обърнах към Духовния свят за помощ и започнах да чета Завета на цветните лъчи на светлината – свещения текст от Библията, който ме върна към живота.

Когато се изправих срещу черната магия използвана срещу мен и сърцето ми се свиваше от страх, пожелах да науча повече за живота на Светците и изучих техните жития. Това ми даде огромна СИЛА!

Когато преживях една фалшива любов, се научих, че за да даря от себе си най-ценното – Сърцето ми, е нужно да открия Любовта в Истината.

Когато се влюбих в един мъж, който ненавиждаше светлината и добродетелите, знаех, че нямах бъдеще с него, любовта ми помогна да му отворя очите и сърцето и той да ме приеме за негова сестра. Господ имаше определено пръст в това чудо и му благодаря безкрайно, че ме научи и ми показа пътя на БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ.

Когато загубих внезапно моя обичан брат, не бях на себе си, но осъзнах, че ако не се стегна и не дам сила на родителите ми, мога да загубя още любими хора.

Раздадох и последната капка от силата си, за да им вдъхна вяра, че това е пътят на една Светла Душа, която сама е избрала съдбата си преди да се роди.

Когато бях на прага да рухна, при мен дойде Архангел Михаил и ми каза, че вървя по пътя на Война на Светлината и се справям добре.

Каза ми, че това е пътят на БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ- ДА НАМЕРИШ В СЕБЕ СИ КУРАЖА И СИЛАТА, ДА ДАДЕШ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ВЪПРЕКИ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА.

Каквото и да преживявате, най-важното е да не се отказвате и да се уповавате на Бог, Света Богородица и Архангелите!

Това е пътят на Война на Светлината!

Път на изпитания и път на себеутвърждаване във вярата към Духовния свят и Вярата в себе си и в собствената вътрешна сила!

Бъдете здрави, мъдри и смели!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.