Лечение от разстояние

Географските разстояния нямат значение!

„Природната медицина все повече липсва в аптеката!

Изцелението все повече ще се случва чрез енергийни действия и процеси. Не чрез таблетки, а чрез хармонизиране на Енергийните полета. Бъдещето на медицината все повече ще се разгръща на това ниво.

Вземете отговорността за здравето си в свои ръце! „

  • Не на всички хора им е лесно да разберат или дори да признаят, че с проста техника като ПОЛАГАНЕ на ръце на проблемно място върху тялото, може да се предаде лечебна енергия и по този начин проблемът може да се неутрализира. Скептицизмът е още по-голям, когато става въпрос за изцеление от разстояние.

  • Наистина ли е възможно да се изпраща лечебна енергия от разстояние? Изцеление от разстояние това е, когато лечител изпрати лечебна енергия на съществуващ пациент. По този начин лечителят влиза в духовен контакт със своя пациент, т.е. той изпраща лечебната енергия към него почти „над етера“. Това е възможно чрез използването на определена техника, която може да варира в зависимост от лечебната система. В моята практика, използвам метод за лечение с древните Руни, който сe нарича DAGAS.

  • Някои форми на изцеление от разстояние се основават на лично или колективно насочване на мисъл и намерение под формата на МОЛИТВА. В този смисъл „изцеление от разстояние“ е общ термин за многото различни форми на изцеление, които могат да бъдат осъществени от разстояние. Лечебната енергия, използвана в различните случаи, може да бъде от различно естество (напр. Рейки, Прана или други подобни). В зависимост от вида на лечебната енергия ефектът от лечението може да бъде различен или лечебният процес може да бъде различен.

  • За ефективността на дистанционното лечение DAGAS е без значение колко голямо е разстоянието между лечител и пациент.

    Географските разстояния нямат значение! Така че няма значение дали пациентът е в съседната стая, в друг град или дори на друг континент, това няма никаква разлика за ефективността на лечението с Tелемедицина. В този смисъл съществува тясна връзка между практиката на лечение от разстояние и общата духовна реализация, а именно: ВСИЧКИ СМЕ ЕДНО! Тази гледна точка може да бъде пряко изпитана при дистанционно лечение за лечители и пациенти.

  • В някои случаи може да бъде още по-добре за крайния резултат и много по-лесно за мен в работата ми, ако няма личен контакт. Така че, ако искаш да изцелиш Душата и Тялото си, но живееш далеч, ако поради някаква здравословна причина нямаш възможност да посетиш лична лечебна сесия, енергийното дистанционно лечение DAGAS предлага прекрасни възможности с изпитани, отлични резултати.

bg_BG