Лечебно упражнение "Пеперуда"

floral-decor

Това е моят подарък за Вас,

 

който ще ви помогне да възстановите равновесието в душата и тялото си.

 

Абсолютно всяко неразположение в човешкото тяло се дължи на недостиг на енергия или неправилно протичане на енергията именно през проблемното място. С отпушване на основния енергиен канал се задейства мигновено процесът за самолечение на тялото.

 

Една от тайните на мускула на душата – псоас е, че когато той е отпуснат, магистралата на енергийния поток в тялото работи на пълни обороти, а това означава, че имаме пълноценен поток от жизнена сила, която е лечебна и ни поддържа в равновесие.

 

 

С упражнението „Пеперуда“ се работи интензивно върху мускула на душата – псоас. Така той става по-гъвкав и силен, което дава възможност на жизнената енергия да протича през костите, мускулите и ставите, както и през основния енергиен канал, свързващ стъпалата с върха на главата.

 

От гледна точка на душевните неразположения – то ще ви помогне да изчистите до голяма степен яростта, болката и отровните емоции, натрупани с годините в ъв вас и запечатани именно в този мускул.

 

Тези тежки енергии несъмнено дават отражение на цялостното ви здравословно състояние и са предпоставка или водят до заболявания и болки във врата, гърба, кръста, тазобедрените стави и караката, както и до неприятни душевни неразположения.

 

Това чудесно упражнение, което открих не случайно работейки върху себе си, е ключът към дълбоко пречистване и освобождаване на тежките енергии складирани в душата и тялото.

 

Трябва да знаете, че то допринася за малките и големите чудеса, които се проявяват в работата ми с Добре Дошлите при мен, особено при тези, които имат заболявания на опорно-двигателната система, както и при тези, които страдат от нервно напрежение, депресии и бърн-аут.

 

Ако сте готови да работите самостоятелно всеки ден и да бъдете търпеливи, чрез упражнение „Пеперуда“ ще преобразувате енергиите в душата и тялото и ще постигнете повече мир, хармония, жадувано изцеление и равновесие в себе си.

 

Възможно е да минете през болка, която е преодолима, но тя ще ви отведе несъмнено в състояние на освобождаване и покой.

 

Когато го правите сутрин, то ще ви изпълни с бодрост и ведрост и ще повиши жизнения ви тонус. Когато го правите вечер, допринася за дълбок и здрав сън. 

 

Всеки път изпълнението му в рамките на 10-15 минутиводи до отпушване на Основния енергиен канал, през който преминава прилив на мощен поток от жизнена сила.

 

По-продължително можете да изпълнявате упражнението, когато се чувствате готов за това, но винаги стигайки до предела на издържливостта, препоръчвам да приключите.

 

Можете да видите точното му изпълнение във видеото по-долу.

 

ВНИМАНИЕ!

СПАЗВАЙТЕ ТОЧНО ИНТРУКЦИИТЕ!

Лечебно упражнение „Пеперуда“

В това видео ще видите как се изпълнява упражнението.

Спазвайте точно инструкциите!

Лечебна музика

Лечебна музика, която ще ви помогне да се отпуснете и ще ви настрои на вълна самовъзстановяване.

Отпускане на душата

Музиката помага за настройка на фините честоти на мозъка и допринася за влизане в състояние на дълбок покой – самовглъбяване (медитация).

Валс на цветята

Лечение при подтиснатост, тревожност, главоболие, безсъние, мрачни мисли.

Упражнението „Пеперуда “ е един от най-добрите начини за отпускане на псоас и разтоварване на Душата от напрежение и стрес. Практикувайки упражнениет ще можете по- лесно да направите поза единичен „Лотус“, а по – късно и двоен „Лотус“ за седяща медитация. Колкото по-дългосрочно се упражнява, т.е. редовно, толкова по-добре, защото това е ЛЕЧЕБНА поза, както за тялото, така и за душата.

Когато го прилагате в комбинация с допълнителна духовна работа върху себе си, в правилната посока, несъмнено можете да постигнете чудеса!

Ако желаете да работим заедно, свържете се с мен!

Моят личен опит

floral-decor

След първите 5 месеца ежедневно практикуване на упражнение „Пеперуда“, ми се наложи да си направя очен преглед за смяна на очилата.

След него се установи, че моят астегматизъм, за който лекарите от 34 години твърдяха, че е нелечим, беше почти изчезнал. Имах преди това 2 цилиндъра на дясното око и 1 на лявото. След прегледа, дясното имаше цилиндър 0, а лявото 0.5, за което лекарят каза, че това явление е необяснимо и за пръв път вижда такова нещо през живота си. 

Ще споделя, че след раздялата на моя син с неговата приятелка, той изпадна в едно тъжно и мрачно състояние и точно тогава му предложих да направи упражнението за пръв път. Беше много интересно въздйствието след 15 мин. практикуване. Той чувстваше силна болка, но започваше да се смее и освобождаваше подтиснати емоции.

След 2 седмици практикуване той си възвърна пълното спокойствие и сега е много по-ведър и усмихнт от преди.

С любов и уважение: 

Отзиви

floral-decor

„Здравейте уважаема, Ани! Благодаря за подаръка „Пеперуда“! От вчера наред с моите упражнения правя и „Пеперуда“! Лечебната музика наистина Лекува, бях с главоболие и ми мина! Сутрин се събуждам рано и днес ме унесе сладко, сладко! Благодаря! От все ❤️ ви желая много щастие и здраве!!!“

Зора Янкова

bg_BG