За да Ви преведа успешно по пътя на духовното пробуждане, енергийно пречистване и ментална трансформация, аз използвам практическото познание и опита натрупани в Академията за духовен шаманизъм и ментална трансформация – където бях посветена в старото шаманско познание на индианците от щата Монтана в Северна Америка, както и в Духовна Академия Оренда –  в старото българско познание на Колобрите съхранено от древността до днес.

ПРИНЦИП НА РАБОТА

Интуитивното духовно знание се спуска, като светлинен енергийно-информационен канал и посредством моя личен метод за лечение на Сърдечните меридиани се стига до Корена на проблема, улавя се нишката – страданието на Душтата и се издърпва с много внимание и нежност. Този похват се нарича също – Енергийна хирургия на фините енергии. Когато нишката се издърпа и от кълбото тъмна, вредна енергия  не е останало нищо, Душата е освободена от товара напълно и в същия този момент Фините енергии започват да текат с лекота и на човек му олеква, погледът му се прояснява, честотата на енергийното поле се повишава по естествен начин и той се завръща към своя вътрешен Център и усеща своята лична Сила и спокойствие.

Зад всяко физическо неразположение или заболяване стои психосоматичен проблем, енергиен блокаж на емоционално, психическо, ментално или духовно ниво. Когато тези енергийни блокажи се изчистят, се възстановява естествената връзка между Тялото и Душата и мигновено се задейства Силата за самолечение, която всяко човешко същество притежава.

С програмата за цялостна трансформация

Вие можете да преживеете Вашето собствено духовно пътешествие навътре към самите себе си, да усетите блаженното изцеление на Душата и Тялото, да изучите алхимичните връзки и процеси, които протичат във Вас и да научите как да осъществите с лекота вашия интелектуален и творчески потенциал  в 7 основни стъпки, които нарекох „Златна Оренда“.

Изгрев над Варна

"Златна Оренда" включва

Енергийно изчистване на фините тела

Изграждане на индивидуална енергийна защита

Изчистване на енергийни блокажи от минали прераждания на Душата, които пречат Тя да върви по своя път в този живот

Изчистване на енергийните блокажи по време на зачатието - изчистване на страхове и негативни външни въздействия по време на осъществяване на алхимичната връзка между майката и бащата, както и на негативни мисловни механизми, наследени по бащина и майчина родова линия.

Изчистване на енергийните блокажи от 9-те месеца на бременността - всички негативни емоционални и психически въздействия поети от майката и бащата по време на бременността на майка Ви с Вас

Изчистване на блокажите от раждането Ви до 7-та година от Вашето детство и от календара на Вашия живот до настоящия момент

Ритуал за Единение на Вътрешната сила - обединение на енергията на Свещеното семейство - вътрешното дете, вътрешната жена и вътрешния мъж или Триеднство на Дух, Душа и Тяло

Това ментално, емоционално и духовно пътешествие

ще ви отведе до дълбините на вашето подсъзнание, за да откриете,

след старателно изчистване на старите и ненужни, вредни енергии,

 импулса на  Вашия автентичен живот.

ПОЧУВСТВАЙТЕ ГО!

bg_BG
de_DE bg_BG