„Началото на всички неща е Духът.
Началото на всяка проява е Любовта.“
Учителя Беинса Дуно

След развиване на високочестотна лечебна Аура – лечебно енергийно поле на ниво Бял кристал, завършването на Академията за духовнoенергийни практики и ментален тренинг на Райнхард Щенгел в Австрия и опита, който натрупах през изминалите 2 години, като Биоенергиен терапевт, мога да кажа, че всичко, което умея да правя е, да преобразувам енергиите в Духа, Душата и Тялото на човека, така, че всичко да си дойде на мястото.

За да настъпи истинска и трайна промяна е необходимо човек да я пожелае със сърцето си и тя да дойде от вътре. Древните Тракийски лечители са разкрили Златното правило – “Лекува се Душата – ЦЯЛОТО, за да се излекува и тялото или Частите на тялото“, а не обратното, какъвто е и принципът на съвременната медицина. Ето защо съм нарекла тази Биеоенергийна лечебна практика заедно с похватите от Енергийната психология, които използвам – Биоенергийно лечение „Здрав Дух – Здраво Тяло“ .

Ежедневният стрес, напрежението, липсата на редовен контакт с природата, страховете, емоционалните травми, конфликтите и др. обезобразяват естествените хармонични процеси в Душата и блокират регулярните процеси в тялото. Това се отразява първо на енергийно ниво в Аурата – енергийното тяло и Чакрите – енергийните центрове, а по-късно се проявява и на физическо ниво под формата на физически заболявания и неразположения. С други думи, когато Душата страда, започва да страда и Тялото.

Болестта, както и активирането на Лечебния процес започват в най-малката „клетка“ на тялото в „квантовото“ пространство между атома и електрона. Това „квантово“ пространство е Информационно-енергийно поле, което е свързано ( идентично ) с всичко останало, съществуващо във Вселената.

Това квантово поле може да предава и да приема информация и да се променя в следствие на енергийната интервенция от други живи организми с високочестотно енергийно поле.

В тази област се състои работата ми на Биоенергиен терапевт.

Биоенергийното лечение представлява изчистване на енергийни блокажи, като насочвам Светлинна енергия с определена честота в енергийното тяло на човека и тази Светлина има способността да изцелява и чисти. Аз в същност не лекувам. Аз съм проводник за Лечебната Биоенергия, а това ме превърна в Лечителка. Истинските енергийни лечители не лекуват. Лекува универсалната енергия, чийто проводник са те самите.

Ето защо енергийният метод за лечението от разстояние, който използвам в онлайн или телефонни срещи, е също така ефективен, както и при лична среща с мен.
Освен това аз мога да активирам вашата вътрешна Сила за самолечение и да ви помогна да я опознаете и овладеете, за да постигнете вашата Оренда – здрав Дух в здраво Тяло. Ето защо подготовката за отключване на вашата лична Сила за самолечение се състои и в интензивна работа с вашия Божествен потенциал. Това е комплексна работа с вашата осъзната и неосъзната същност.

Видимата и доказуема част на изцелението се дължи на създаване на енергийно взаимодействие между Душата и Тялото на човека, което в своята дълбока същност е квантов скок в ново измерение на Духовно изцеление и служи за развитие на човечеството, като цяло.