„Началото на всички неща е Духът.
Началото на всяка проява е Любовта.“
Учителя Беинса Дуно

 

 

Често хората, които се обръщат към мен за помощ и лечение, са имали богат опит зад гърба си с традиционната медицина, но напълно безуспешно. В нея е заложен принципът, че всяка част на тялото се лекува по отделно. 

Ежедневният стрес, напрежението, липсата на редовен контакт с природата, страховете, емоционалните травми, конфликтите и др. обезобразяват естествените хармонични процеси в Душата и блокират регулярните процеси в тялото. Това се отразява първо на Енергийно поле и  Енергийните центрове, а по-късно се проявява и на физическо ниво под формата на физически заболявания и неразположения. С други думи, когато Душата страда, започва да страда и Тялото, но за да настъпи истинска и трайна промяна е необходимо човек да я пожелае със сърцето си и тя да дойде от вътре.

След развиване на високочестотна лечебно енергийно поле, завършването на Академията за Алтернативна медицина на известния лечител Райнхард Щенгел в Австрия и опита, който натрупах през изминалите  години, като личен и семеен Ментори и Експерт по алтернативна медицина, мога да кажа, че всичко, което умея да правя е, да преобразувам енергиите в Духа, Душата и Тялото на човека, така, че всичко да си дойде на мястото.

Методът за алтернативно лечение, който прилагам аз, действа като изчиства блокажите на Енергийно ниво – ментално, емоционално, психическо и духовно, след което човек чувства лекота и прилив на енергия. защото е задействана по естествен начин силата за САМОЛЕЧЕНИЕ  и Дух, Душа и Тяло се завръщат В СВОЕТО РАВНОВЕСИЕ.  Когато се задейства Лечебния процес на Еергийно ниво, мигновено се задейства и на физическо. Това е естествен процес и по този начин се лекува и тялото.

 

 

Древните Тракийски лечители са разкрили Златното правило

“ЛЕКУВА СЕ ДУШАТА – ЦЯЛОТО, ЗА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА И ТЯЛОТО“

Това е Тракийският принцип за лечение „Здрав Дух – Здраво Тяло“.

Този Златен принцип е Принципът, от който се ръководя в работата си –

ЕСЕНЦИЯТА на моя метод за лечение

и ако в древността се е считал ЗА НАЙ-ЕСТЕСВЕНОТО НЕЩО НА СВЕТА,

ТО В ДНЕШНО ВРЕМЕ ПРОЯВЛЕНИЯТА МУ СЕ СЧИТАТ ЗА ФЕНОМЕНАЛНИ.

 

 

 

 

Значение и действие на Биоенергийното лечение от гледна точка на КВАНТОВАТА ФИЗИКА

Болестта, както и активирането на Лечебния процес започват в най-малката „клетка“ на тялото в „квантовото“ пространство между атома и електрона. Това „квантово“ пространство е Информационно-енергийно поле, което е свързано ( идентично ) с всичко останало, съществуващо във Вселената.

Това квантово поле може да предава и да приема информация и да се променя в следствие на енергийната интервенция от други живи организми с високочестотно енергийно поле.

В тази област се състои работата ми на Енергийна лечителка.

Биоенергийното лечение представлява изчистване на енергийни блокажи, като насочвам Светлинна енергия с определена честота в енергийното тяло на човека и тази Светлина има способността да изцелява и чисти. Аз в същност не лекувам. Аз съм проводник за Лечебната Биоенергия. Истинските енергийни лечители не лекуват. Лекува универсалната енергия, чийто проводник са те самите. Всеки човек има потенциал да быде Енергиен лечител, след като изчисти своето енергийно поле и придобие нужните ЗНАНИЯ.

След като бъдат изчстени  енергийните блокажи с техниките, които прилагам, жизнената енергия започва да тече във Вас с лекота и се активира Силата за самолечение, която всеки от нас притежава. Това е напълно естествен процес, който възстановява Равновесието на Дух, Душа и Тяло.

Освен това в процес на по-задълбочена работа, мога не само да активирам вашата вътрешна Сила за самолечение, но и да ви помогна да я опознаете и овладеете, за да постигнете трайно Равновесие на вашата вътрешна Сила и процесите, които протичат във Вас. Ето защо подготовката за ОВЛАДЯВАНЕ на вашата лична Сила се състои и в интензивна работа с вашия Божествен потенциал. Това е комплексна работа с вашата осъзната и неосъзната същност.

Видимата и доказуема част на изцелението се дължи на създаване на енергийно взаимодействие между Духът, Душата и Тялото на човека, което в своята дълбока същност е квантов скок в ново измерение на Духовно изцеление и служи за развитие на човечеството, като цяло.

В процеса на работа и благодарение на натрупания безценен опит през годините, създадох Индивидуалната и групова програма „Златна Оренда“, която се състои в Седем Модула, като освен менталната и духовна дълбока трансформация, която настъпва като краен резултат, според мен най-ценни са придобитите знания и умения за поддържане и съхранение на постигнатото по-дълбоко ниво на самоосъзнаване, по-високо – честотно енергийно ниво на Дух, Душа и Тяло и пъло синхронизиране на чувства,мисли и действия.

Моята житейска мисия и задача е да предам това Знание на колкото се може повече изкрящи души, за да бъде по-лек преходът към Новото време, което настъпва, за да сме в СИНХРОН с повишаването на енергийно – честотното поле на майката Земя, да бъдем по-обичащи себе си, обичащи другите, благодарни, радостни, творящи, искрящи и осъзнати души и с Детска Чистота и Духовна Мъдрост да вървим напред по пътя на Човешката еволюция и да живеем в пълна хармония с майката Земя и в синхрон с Вселенските закони.

bg_BG
de_DE bg_BG