Същност

floral-decor

 

В самото начало на работата ми, като Природна лечителка, назовах това, което правя с наименованието „Биоенергийно лечение и Eнергийна психология“. Така се казва сайтът ми във Фейсбук.

 

След време, осъзнавайки каква роля играят думите в човешкото общуване, проумях, че през последните 30 години, са навлезнали огромен брой чуждици в нашия език и това буквално е променило Смисловата кодировка на нашето словестно общуване.

Ето защо преводът на първоначалното име „Биоенергийно лечение и Енергийна психология“ е от съществено значение за работата ми с Вас, за да проумеете какво точно правя по време на лечебните сесии с Вас. Също така създадох Речник на чуждиците и връщане на автентичната кодировка на българското слово, за да изградите сами Духовен защитен механизъм (имунна система), с помоща на който да отсявате истината от фалша.

 

Превода на „Биоенергийно лечение и Енергийна психология“ гласи:

Свещенодействие с лечебното силово – честотно поле на посветения и Естествознание за живота и смъртта, приложено на практика чрез силата на лечебното слово, за пробуждане на човешката душа и тяло и възстановяване на връзката с Духа.

Това е Свещеното лечебно изкуство, използвано от древността не само от Тракийските лечители, а и от шаманите и лечителите по цял свят. То е наследено от цивилизацията на Атлантите и е запазено и съхранено в автентичните духовни и мистични практики на много народи, които се основават на Свещеното правило: Първо се лекува душата, за да се излекува и тялото.

 

 

Всеки призван да тръгне по Духовния път на лечителите е нужно да постигне определено ниво на чистота на душата и  на тялото и силна, постоянна връзка с Духа, за да може да общува с Духовния свят пълноценно.

Това от гледна точка на Квантовата физика представлява развиване на силово-честотно поле (аурa) с много висока честота на трептене. Това поле заснето от Аура камера изглежда наситено бяло (на снимка 2 е заснето моето енергийно честотно поле по време на работа, а на снимка 3 след работа ). В много редки случаи може да се види с просто око на определено място сред природата и да се заснеме с дигитална камера. Имах късмет преди 1 година, моето силово честотно поле да бъде заснето под едно много старо вековно дърво (снимка 1).

 

Снимка 1

     Снимка 1                                      Снимка 2                                            Снимка 3

 

Постигането на това високо – честотно поле на излъчване на човека показва, че той е в Христовото съзнание и може да борави свободно със Силата на Безусловната любов, както и че душата и тялото са в своето естествено равновесие.

Това също така е ясен показател за овладяната Жизнена сила и степента на Духовна посветеност. Човек с развити лечебни качества свети с особено силна и въздействаща светлина и гласът му въздейства лечебно върху живата природа.

Това изисква години усилена работа върху нравствените добродетели и полезните хранителни и хигиенни навици.

През 2013 год,, навлизайки в Христовата възраст, аз преминах през много сериозни предизвикателства, научих много важни житейски уроци и претопих егото в мен докато достигнах до чистата Безусловна любов към самата себе си. Едва тогава можех да я изпитам с пълната и сила върху целия свят около мен и това доведе до дълбоки и трайни промени в живота ми.

 

Връзката с Духа се постига, когато човек се откаже от старите си вредни навици, пречисти тялото си от отровите на вредните и тежки храни, когато се откаже  окончателно от своите пристрастия и пороци, пребори се със своите страхове и съмнения – вътрешни демони и се освободи от контрола. Само тогава може да изпита истинска, чиста безусловна любов към самия себе си и да влезе в Христовото съзнание: Обичай ближния, както обичаш себе си.

Едва тогава ще може да открие Духовната сила и вяра вътре в себе си, да надмогне съпротивата, да смири душата си и да се довери на  Съвършения божествен план.

 

Връзката с Духовния свят това е общуването с Бог – природната сила – Първоизточникът,  както и с Ангели, Архангели, Светци и светлите същества от различните Духовни йерархии. Това се проявява като естествен процес и част от духовната еволюция на човека.

За всичко това Учителя Петър Дънов подробно говори в своите беседи и Окултната школа.

 

Моето призвание и работа е да използвам практическо – приложната част от това Свещено познание, аз го наричам Естествознание за живота и смъртта , което включва Естествознание за дух, душа и тяло, за родовата сила, за мъжката и женската сила, за семейните взаимоотношения, за Чувствознанието, за богатството и материалното благополучие, за растителния и животинския свят, за Всемирните закони и т.н.

 

Естествознание това означава, да познаеш естеството на нещата и тяхната взаимовръзка, като част от ЦЯЛОТО.

Със силата на молитвата към Духовния свят и лечебната сила на силово-честотното поле или това е Силата на безусловната любов, която излъчвам към Вас и с неуморна духовна работа, част от която давам за домашна работа на Добре Дошлите при мен, се постигат истинските чудеса независимо къде се намирате, т.е. за работата е достатъчна гласова или видео връзка.

Но зад всяко реализирано малко или голямо чудо стои и дълбоко логическо – научно обяснение, което се разкрива пред Вас и Вие стъпвате едно стъпало нагоре по спиралата на вашата собствена родово – интелектуално – творческа Еволюция.

Това е пътят към Вашето себеусъвършенстване, а именно да разберете за какво Ви бива, да сБъднете себе си и да използвате пълноцнно Вашето БОГаство дадено с висше, с което сте благословени по рождение.

 

Какво представлява БОГАТСТВОТО?

 

Това е Свещения ЗАРОДИШ даден от Бога, за да се осъществи човешката душа в Земен план, с делата си или това е Духовното призванние на всеки дошъл на тази планета и Житейското му предназначение (житейска мисия) – това, за което е дошъл, да го съТвори в земен план за благото на Единното Цяло. Именно за това са му дадени дарбите и заложбите, които носи в себе си.

 

Цялото това познание е наследено от древната цивилизация на Атлантида.  

То обхваща Свещеното тракийско познание за живота и смъртта и Орфеизма, Тракийските и Египетските мистерии, преподавано е в много (известни или тайни) школи по света – една от тях е Магнаурската школа. То е пренесено в Богмилството и е предадено в Окултните класове и беседите на Учителя Петър Дънов. Част от него са Кабала и Херметизма, както и Алхимичната наука.

Призована съм да го практикувам и преподавам! Това е моето предназначение в този живот.

За мен е истинска чест и удоволствие, че го осъществявам вече няколко години успешно,  за всеобщото благо на всички пробуждащи се и на цялото Човечество.

 

Бъдете здрави, мъдри и благословени и нека родът Ви да пребъде!

С любов и уважение:

 

ЗА ПО –  ЛЮБОЗНАТЕЛНИТЕ ОТ ВАС – ВИЖТЕ ОЩЕ ТУК

bg_BG