Най-успешните и най-силните лечебни сесии, които съм провеждала в моята лечителска практика са двудневите Лечителски сесии „ПРЕЗАРЕЖДАНЕ – отвъд Матрицата“.

Те започват с изчистване на блокажите на емоционално, психическо, ментално, физическо и духовно ниво, както и на Енергийните центрове – чакрите, като това го правя за всеки един участник индивидуално. След което правим групова медитация с Тибетски пеещи купи и Свещени утвърждения. Така се настройваме на енергийната честота за навлизане в квантовото поле на Духовно изцеление.

 

 

Следва съществената част – интензивна енергийна работа и извършването на трите Групови ритуала: 

* Ритуал „Земни родители – Космически родители“,

* Ритуал „Завръщане към вътрешното духовно Равновесие“,

 * Ритуал „Ритуал за изчистване на блокажите на връзката на Душата с Духа (енергията) на парите и материалното благополучие.“

Участниците в групата не е необходимо да разказват за себе си. По време на тези ритуали се пази пълно мълчание. Те се извършват на принципа на енергийните констелации. 

Ефектът на Духовно изцеление настъпва непосредствено след извършването на всеки ритуал. Преживяването е разтърсващо, ярко за всеки участник, a понякога дори ЕКЗАЛТИРАЩО.

Опитът ми от над 50 Групови лечебни сесии е много богат и интересен. Често участниците в тези ритуали са дълбоко разтърсени на Духовно ниво и се проявяват някои заключени до момента в тях свръхестествени способности, за които те самите са подозирали, че имат. Други откриват за какво са родени – своето призвание и започват да виждат много по-ясно Пътя на своята Душа. Трети получават внезапно изцеление на тялото си, на проблем, който след дълги години лечение с традиционната медицина не е имало резултат.

 

Следва изчистване на стари, ненужни и деструктивни програми и заложени, наследени или придобити мисловни механизми и замяната им с нови програми и енергийни механизми, с помоща на които ще може да се ПОДДЪРЖА самостоятелно Високочестотното ниво, постигнато след работата до тук. Всеки участник получава печатни материали с Позитивни утвърждения, които се прилагат с Техника за Емоционалсна Свобода. Тази система от утвърждения е много внимателно разработена и изпитана с месеци активна работа за постигане на цялостен резултат, от Академия „Оренда“.

След извършване на ритуалите, започва индивидуална работа с всеки един от участниците, за да се довършат „финните“ настройки за цялостна квантова трансформация.

 

 

Подарете си едно Удивително двудневно пътешествие навътре към самите себе си!

То е и удоволствие и благословия за Душата и  радост за Тялото, Сбъднатост на вашата първоначална истинска същност, вълшебна струйка въздух, даряваща с НОВ ЖИВОТ.

След едно такова изцелително прикллючение, дори и най  – затлачените ситуации намират своето РЕШЕНИЕ по естествен път и с лекота.

 

ПРИМЕР ОТ ПРАКТИКАТА

Два от най-ярките случаи в моята практиак са мои клиенти със сериозен корпоративен бизнес, които бяха изпаднали в тежка криза, не само финансова, но и ментална, психическа, емоционална и духовна. А на физическо ниво усещаха непосилно бреме – болки от напрежение и схващания на гърба и болки в краката. Което респективно означаваше, нагърбеност с прекалено голяма отговорност и невъзможност да направят следваща крачка.

След като взеха участие в „ПРЕЗАРЕЖДАНЕ – отвъд Матрицата“, те отново намериха истинският дълбок смисъл на това, с което се занимаваха, изчистиха се огромно „количество“ натрупани до момента блокажи и енергията започна да тече плавно и с лекота, а отговорите на така болезнените въпроси преди това, започнаха да идват сами… Само месец след Лечебната групова среща, бизнесът им започна да ппроцъвтява и те си възвърнаха напълно своето вътрешно Спокойствие и Равновесие – есенцията на Живота.

Изживейте и Вие своята Ментална, Духовна и Телесна трансформация, която ще ви доведе до нов Квантов скок към ново измерение на Духовно изцеление, Радост и пълно Енергийно обновление!

bg_BG