Възпитана съм в духа на християнските традиции, но съм в същото време дълбоко свързана с Духовното Учение на Учителя Петър Дънов. От дълги години в свободното си време практикувам  Тай Чи. Изучавах с огромен интерес през последните 20 години различни дялове на Алтернативната медицина, като Енергийна психология, Кристалотерапия и кристална хирургия,  духовни шамански техники за лечение, които идват от различни краища на света – Филипините, Перу, Непал, Северна Америка и др. Всичко това придоби ясно практическо значение, когато на един семинар на лечителя Райнхард Щенгел научих, че имам развити лечебни качества и 2 години по късно завърших неговата Академия за Алтернативна медицина в Австрия. След това получих посвещение в Тракийското лечебно изкуство, което стана част от житейския ми път и се превърна в моя страст.

Вегетарянка съм и често минавам на веганска вълна. Спортувам редовно и обичам да карам колело. Мое хоби и страст са българските народни танци, които са част от Тракийското лечебно изкуство.

През 2013 година основах в Розенхайм група за български народни танци „Нестинарка“. От тогава всяка година организирам различни културни и празнични събития за българската общност в Бавария и Тирол и съм Председател на Българо – баварското културно сдружение „Златен феникс„.

Аз открих своето призвание и съм тук, за да ви преведа по пътя, за да изградя МОСТА между Вас, Вашата Душа и Вашето Тяло и за да повярвате, че няма болест или душевно или физическо неразположение на този свят, което да не се лекува.

Това може да постигнете и Вие, ако работите интензивно с вашия интелектуален и творчески потенциал и посетите обученията на Тракийска Академия „Здрав дух – Здраво тяло“, за да се обогатите с практическото познание за Тракийското лечебно изкуство.

В Академията ще бъдете посветени в Тракийското лечебно изкуство,

което разкрива Еволюцията на съзнанието

на Човека от бъдещето,  

като един естествен и хармоничен процес

на творчески и интелектуален прогрес

и възстановяване на дълбоката връзка

с майката Природа!

bg_BG
de_DE bg_BG