Възпитана съм в духа на християнските традиции, но съм в същото време дълбоко свързана с Духовното Учение на Учителя Петър Дънов. От дълги години в свободното си време практикувам  Тай Чи. Изучавах с огромен интерес през последните години различни дялове на Алтернативната медицина, като Енергийна психология, Кристалотерапия и кристална хирургия,  духовни шамански техники за лечение, които идват от различни краища на света – Филипините, Перу, Непал, Северна Америка и др. Всичко това придоби ясно практическо значение, когато на един семинар на лечителя Райнхард Щенгел научих, че имам развити лечебни качества и 2 години по късно завърших неговата Академия за Алтернативна медицина в Австрия. След това получих посвещение в Тракийското лечебно изкуство, което стана част от житейския ми път и се превърна в моя страст, а през 2018 година положих основите на Тракийска Академия „Здрав дух в Здраво тяло“.

 

Открийте Тракийското лечебно изкуство

 

Вегетарянка съм и често минавам на веганска вълна. Спортувам редовно и обичам да карам колело. Мое хоби и страст са българските народни танци, които са част от Тракийското лечебно изкуство.

През 2013 година основах в Розенхайм група за български народни танци „Нестинарка“. От тогава всяка година организирам различни културни и празнични събития за българската общност в Бавария и Тирол и съм Председател на Българо – баварското културно сдружение „Златен феникс„ в Розенхайм.

 

bg_BG