Дари от сърце,

за да пребъде българският Дух!

 

Давайте, и ще ви се даде: мярка добра, натъпкана, стърсена и препълнена ще изсипят в пазвата ви;

защото, с каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.“

От Лука свето Евангелие 6:38

 

В моята практиката на при-Род-на лечителка, призвана да влага Силата си в рода български, от който произлизам, Добре Дошлите при мен са от всякакъв социален статус. Имала съм дарение от заможни хора, колкото 3 мои месечни заплати наведнъж за 1 терапия и дарение от 20 лева за няколко лечебни сесии, но заделени с много любов от скромната заплата на една почти разорена от завистливи роднини, самотна бургазлийка – прекрасна душа, която слава Богу излезе от много тежка криза! За мен това дарение е с особено висока стойност, но и двете са еднакво ценни, защото са заредени и наситени с енергията на дълбока признателност, благодарност и любов. Емоционалният заряд е важен – благословията, а цифрата е на второ място, защото нямам никакви очаквания от ДобреДошлите при мен. Кой колкото може, дарява, но да е от сърце.

С вашата подкрепа и Благ Дар, мога да посветя времето си на лечебната, писателска и преподавателска дейност и да помогна на повече хора да се справят с житейските си уроци или да преодолеят кризата, в която се намират.

С вашето дарение, вие ще помогнете да се осъществи една моя мечта, която искам да реализирам за всички сънародници в България. Тя е родена в дълбините на душата ми, в мъдростта на сърцето ми и е благословена от Светия Дух, а именно да бъде открита Духовен лечебен център в България. Чрез него ще мога да обуча курсисти в Свещеното Лечебно Изкуство. За тази цел е необходимо да се съберат средства, за да се направи основен ремонт на дарен за тази цел имот. Колкото по-скоро се съберат тези средства и се извърши необходимия ремонт, толкова по-скоро ще мога да се завърна на родна земя и да се заема с главната житейска задача в моя живот, да обучавам желаещите в Свещеното лечебно изкуство.

През последните 7 години, моят личен съзнателен избор беше да вложа спестяванията си в качествено образоване за мен и моя син, а това е приблизително сума, с която можех да си купя 2 обзаведени къщи в България. Повечето българи в чужбина успяха да си закупят поне едно жилище в България, което е чудесно. За мен обаче образованието беше решаващ приоритет за нашето бъдещо развитие. Наближава времето да предам тази невероятна Съкровищница от познания, но това ми е позволено да направя само на родна земя с моите сънародници. За целта ще бъде необходимо да се създадът условия, скромни, но достатъчно функционални, за да може Духовната школа да бъде открита и действаща за благото на всички благочестиви българи!

Щедростта е велика човешка добродетел и е високо ценена от Духовния свят. Вярвам, че всеки от вас ще бъде благословен подобаващо за доброто, което е сторил, като помогне на много страдащи и нуждаещи се хора да открият пътя на доброто, истината и светлината – пътят на спасението или Христовото съзнание.

Само си представете, че помогнах на стотици българи от разстояние да открият своя път, да възобновят вярата си в Духовния свят и да стигнат до истинско изцеление с божията помощ, какво би било, ако се завърна на родна земя и обуча стотици хора и те да правят това?

Вярвам, че този процес несъмнено ще извади от кризата всеки, който се докосне до Свещеното лечебно изкуство. Колкото повече хора се докоснат до него, толкова повече ще излезнат от духовната криза, а излезнат ли от духовната криза, несъмнено ще излезнат и от материалната. Защото материята следва духа! Не е ли това процесът, за който всички копнеем? Пробуждане на всяка една душа, жадна за това познание, ще доведе до цялостно пробуждане на една значителна част от нашето общество, но не по количество, а по просветлено качество и добродетели.

Дари от сърце и направи добро на нашето изстрадало българско общество!

Преди 15 месеца дадох обед да посветя следващите години от живота си на това свято дело, без да имам личен живот и лични облаги. Дадох обед за целомъдрие, като пожелах от цялото си сърце да открия пътя, по който българския  благочестив, изстрадал народ да излезе от духовната криза, в която е затънал и да възкръстне българският Дух, като Феникс от пепелта…и молбата ми бе чута!

Колкото повече хора пожелаят това от сърце и помогнат с дарение за моето завръщане и откриване на Духовния лечебен център, толкова по-скоро това ще стане.

БлагоДаря ви от сърце и нека родът ви да пребъде в любов, истина и светлина!

Подкрепете по банкова сметка

и спестете банкови такси с интернет платформата

https://transferwise.com/

 

За целта е нужно да направите регистрация, която не отнема повече от 1 минута и да наредите превод на следната банкова сметка:

 

Ani Georgieva Pondeva

TargoBank – Rosenheim

DE 90 3002 0900 5240 5942 72

BIC: CMCIDEDD

Основание: Spende – тук запишете вашето име и фамилия

 

Чрез тази платформа за банкови преводи, се спестява време, защото вашият превод пристига в рамките на 4 часа по наредената сметка и можете да я използвате за преводи в цял свят, а таксите са нищожни в сравнение в българските банки за международни преводи. Също така уведомява наредителя и получателя по имейл за получен превод, което е голямо удобство и за двете страни.

С любов и благодарност:

 

Накрая ще завърша с думите на големия и мъдър радетел и благодетел на възрожденска Копривщица, Хаджи Ненчо Палавеев:

„Който краде чуждото, Бог да го убие!

Който завиди, добро да не види!“  

Добрите души, които не мислят никому лошо – бъдете от Ангелите защитени и от Бог БЛАГОСЛОВЕНИ!

Дай боже! Да бъде!

 

bg_BG