„Отново е светъл празник – Сирни Заговезни 2018 г. и време да пречистим Душите си с ПРОШКА, та да ни олекне и проСветне. Преди една година на този пра стар Български празник аз ви запознах с моята лична история – как се превърнах в Биоенергийна лечителка и с голяма радост мога да кажа, че резултатите от моята Лечителска дейност са прекрасни.

Не случайно днес на този Светъл български празник, ЗАВЪРШВАМ своето Обучение в Академията за Духовен шаманизъм на Райнхард Щенгел и ще мога да предам знанието чрез Академия Оренда.

*******
*******

Също така с радост искам да ви споделя, че през изминалата година натрупах изключително полезен и богат опит, като имам над 260 лечителски сесии, над 60 он-лайн консултации и лечителски сесии от разстояние, петнадесет групови лечителски сесии ( с изпълнение на Ритуал за изчистване на блокадите по време на Зачатието и среща с Космическите родители) и 7 групови срещи – беседи с практическа част в Мюнхен, Нюрнберг и Розенхайм.

Също така успешно бе положена основата на Духовна Академия „Оренда“ – Розенхайм и предстоят интересни събития, за които ще ви информирам своевременно.

Благодаря ви от сърце за Доверието и Любовта, с които ме дарявате при всяка наша среща и аз съм готова да ви дам най-доброто от себе си, за да въврвим по пътя на „Оренда“ заедно и да преоткриете вътрешната си Сила за самолечение, за да бъдете в постоянно Духовно и Физическо Равновесие!

Оренда – Здрав Дух – Здраво Тяло