Опит и вдъхновение

floral-decor

„Отново е светъл празник – Сирни Заговезни 2018 г. и време да пречистим Душите си с ПРОШКА, та да ни олекне и проСветне. Преди една година на този пра стар Български празник аз ви запознах с моята лична история – как се превърнах в Биоенергийна лечителка и с голяма радост мога да кажа, че резултатите от моята Лечителска дейност са прекрасни.

Не случайно днес на този светъл български празник, ЗАВЪРШВАМ своето обучение в Академията за Алтернативна медицина в Австрия.

*******
*******

Също така с радост искам да ви споделя, че през изминалата година натрупах изключително полезен и богат опит, като имам над 260 лечителски сесии, над 60 он-лайн консултации и лечителски сесии от разстояние, петнадесет групови лечителски сесии ( с изпълнение на Ритуал за изчистване на блокадите по време на Зачатието и среща с Космическите родители или изчистване на травмите от майчиния и бащиния род) и 7 групови практически обучения в Мюнхен, Нюрнберг и Розенхайм.

Също така успешно бе положена основата на Академия „Здрав дух в Здраво тяло“ – Розенхайм и предстоят интересни събития, за които ще ви информирам своевременно.

Благодаря ви от сърце за Доверието и Любовта, с които ме дарявате при всяка наша среща и аз съм готова да ви дам най-доброто от себе си, за да преоткриете вътрешната си Сила за самолечение, за да бъдете в постоянно Духовно и Физическо Равновесие!

18 февруари 2018 г.

 

Още една вълнуваща и успешна година може да бъде отбелязана днес на 10-ти март 2019 г. – Сирни Заговезни – един от най-светлите дни в годината, на който прастарите обичаи повеляват да пречистим душите си с ПРОШКА и да изпълним сърцата си с мир и любов 7 седмици преди Възкресение Христово.

Една година изпълнена с вълнуващи срещи с многобройни човешки съдби, които бяха преобразувани с Божията помощ, за тяхно най-висше добро и благо.  

Благословена година, която е 7-та на посвещаването ми в Тракийското лечебно изкуство. Чудотворна година, която ме изпрати на едно невероятно и обогатяващо 13-т дневно пътешествие по тракийските светилища и високоенергийни места, на които са живяли светци в близкото и далечно минало. Благодатна година, през която Тракийска Академия „Здрав дух в Здраво тяло“ успешно стартира своята дейност в България. За всичко това съм безкрайно благодарна на Господ, за помоща и подкрепата на Духовния свят и на всички мои приятели, които бяха до мен през тази прекрасна, но нелека година!

 

 

През тази вълнуваща година имах възможност да посетя множество Биоенергийни места в Германия, Швейцария и Австрия.
Можете да разгледате раздел Полезно – > Галерия 

Продължавам да бъда на разположение на всички, които имат здравословни проблеми или имат нужда от помощ и подкрепа, както в личен план, така и в професионален и на онези от вас, които се стремят към усъвършенстване на дух, душа и тяло и се интересуват от МОГЪЩОТО ДРЕВНО ЛЕЧЕБНО ИЗКУСТВО НА ТРАКИТЕ. 

Вярвам, че с всяко направено ДОБРО ние всички ЗАЕДНО преобразяваме света!

Бъдете благословени със здраве, дълъг живот и нека родът ви да пребъде!

Амин!

bg_BG