Сбъднати желания

floral-decor

Бях на 3 години и си спомням, както и моите родители, че когато ме питаха каква искам да стана като порастна, аз отговарях „леденка и операчка“. Всички се чудеха какво искам да кажа. Аз обеснявах, че искам да уча в голямото училище, т.е. да стана студенстка и да оперирам хората – да стана хирург : ) Днес мога да кажа, че желанията ми се сбъднаха. Завърших един Университет и една Академия и практикувам Кристална и Енергийна хирургия, като дял от Алтернативната медицина.

Това е Чудото в моя живот – да самоосъществя себе си по възможно най-добрия начин : ), като помагам на хората да възвърнат здравето, силата си и вярата в Духовния свят.

Кодовете на съдбата

floral-decor
9999

Пътят на божествената мъдрост

Справка от номерологични кодове на съдбата.

159

Безусловна - надличностна любов

Справка от Номерологични кодове на съдбата.

123

Пълен синхрон между чувство, мисъл и действие

Справка от Номерологични кодове на съдбата.

100

Пътят на мира, хармонията и красотата

Силен, повтарящ се код в Джиметрията.

Накратко за мен

floral-decor

Казвам се Ани Пондева и съм горда българка от Копривщица. Родена съм през най – живописния и богат месец от годината – Септември, в един слънчев петък през 1980 година.

Повече от 10 години живея в Розенхайм, Германия и съм икономист по образование. Работила съм в големи компании в областта на фирменото управление и маркетинга.

За лечебната Сила 

Силата съм наследила от двете ми баби, които можеха да баят и да лекуват от уроки, страх и др. Баба Анче от Мирково, на която съм кръстена, ми предаде познанието за лечебната сила на билките, обредите, обичаите и старата българска вяра. Тя вярваше, че Господ – Бог е велика, могъща Сила, която е на всякъде около нас и в нас. В тази Сила вярвам и аз. С „Господ“ и „Бог“ Тя е само назовавана през вековете…

Открих Дарбата, когато моя син Калоян се разболя и 17 месеца никакви лекари тук в Германия не успяха да му помогнат…, но благодарение на Божията помощ, на Дарбата и знанието как да я използвам,  той оздравя.

 Историята можете да прочетете в раздел

Моят път“.

От тогава животът ми се промени и аз открих своето Духовно призвание и мисия. Сега с много любов и себеотдаденост съм се посветила на моята втора професия – Природна Лечителка и Духовен съветник.

Винаги има ИЗХОД

от мрака и мъглата

по пътя на ДЪГАТА!

bg_BG
de_DE bg_BG