Сбъднати желания

floral-decor

Бях на 3 години и си спомням, както и моите родители, че когато ме питаха каква искам да стана като порастна, аз отговарях „леденка и операчка“. Всички се чудеха какво искам да кажа. Аз обеснявах, че искам да уча в голямото училище, т.е. да стана студентка и да оперирам хората – да стана хирург : ) Днес мога да кажа, че желанията ми се сбъднаха. Завърших един Университет и една Академия и практикувам Енергийна и Кристална хирургия, като дял от Алтернативната медицина.

Това е Чудото в моя живот – да самоосъществя себе си по възможно най-добрия начин, като помагам на хората да възвърнат здравето, силата и Вярата си в Духовния свят.

Кодовете на съдбата

floral-decor
9999

Пътят на божествената мъдрост

Справка от моята номерологична карта.

159

Безусловна - надличностна любов

Справка от моята номерологична карта.

123

Пълен синхрон между чувство, мисъл и действие

Справка от моята номерологична карта.

3333

Връзка с духовния свят - Триединство

Справка от моята номерологична карта

Накратко за мен

floral-decor

Казвам се Ани Пондева и съм горда българка от Копривщица. Родена съм през най – живописния и богат месец от годината – Септември, в един слънчев петък през 1980 година.

Повече от 10 години живея в Розенхайм, Германия и съм икономист по образование. Работила съм в големи компании в областта на фирменото управление, маркетинга и счетоводството.

За лечебната Сила 

Силата съм наследила от двете ми баби, които можеха да баят и да лекуват. Баба Анче, на която съм кръстена, ми предаде познанието за лечебната сила на билките, обредите, обичаите и старата българска вяра. Тя вярваше, че Господ – Бог е велика, могъща Сила, която е на всякъде около нас и в нас. В тази Сила вярвам и аз. С „Господ“ и „Бог“ Тя е само назовавана през вековете…

Открих Дарбата, когато моя син Калоян се разболя и 17 месеца никакви лекари тук в Германия не успяха да му помогнат…

Точно тогава неслучайно Пътят ме отведе в Международна Академия за Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия, където изучавах древни енергийни и ментални техники за лечение и там научих, че няма болест на този свят, която да не се лекува. Там развих дарбата да общувам с Духовния свят и да владея моята вътрешна сила.

Благодарение на Божията помощ, на Дарбата и знанието как да я използвам,  синът ми оздравя.

По-късно бях посветена в Тракийското свещено изкуство, което даде една пълнота и завършеност на моята практическа дейност, като лечителка.

 Историята можете да прочетете в раздел

Моят път“.

Винаги има ИЗХОД

от мрака и мъглата

по пътя на ДЪГАТА!

bg_BG