Сбъднати желания

Бях на 3 години и си спомням, както и моите родители, че когато ме питаха каква искам да стана като порастна, аз отговарях „леденка и операчка“. Всички се чудеха какво искам да кажа. Аз обеснявах, че искам да уча в голямото училище, т.е. да стана студенстка и да оперирам хората – да стана хирург : ) Днес мога да кажа, че желанията ми се сбъднаха. Завърших един Университет и една Академия и практикувам Кристална и Енергийна хирургия.

Това е Чудото в моя живот – да самоосъществя себе си по възможно най-добрият начин: )

Най – голямата драма в моя живот беше свързана с баща ми. Простих му. Всички си простихме един на друг … Прошката върши Чудеса, за да възтържествува Любовта!

За мен в цифри

9999

Пътят на божествената мъдрост

Справка от номерологични кодове на съдбата.

159

Безусловна - надличностна любов

Справка от Номерологични кодове на съдбата.

123

Пълен синхрон между чувство, мисъл и действие

Справка от Номерологични кодове на съдбата.

100

Пътят на мира, хармонията и красотата

Силен, повтарящ се код в Джиметрията.

Казвам се Ани Пондева и съм горда българка от Копривщица. Родена съм през най – живописния и богат месец от годината – Септември – месецът на девата, с асцедент дева, в един слънчев петък – под покровителството на Венера през 1980 година.

Възпитана съм в духа на християнските традиции, но съм в същото време дълбоко свързана с Учението на Учителя Петър Дънов и практикувам Техника за усъвършенстване на духа и тялото Фалун Гонг – Тай Чи от дълги години. Изучавах с огромен интерес духовни шамански техники за лечение, които идват от различни краища на света – Филипините, Перу, Непал, Северна Америка и др. Всичко това се допълни само по себе си прекрасно с Тракийските методи за лечение и ментална трансформация, които ми бяха предадени от един шаман – колобър, и даде своите ПЛОДОВЕ.

Вегетарянка съм и често минавам на веганска вълна. Спортувам редовно и обичам да карам колело. Не съм шофьор и това е мой съзнателен избор. Мое хоби и страст са българските народни танци и екстремните спортове – всички свързани с летене.

През 2013 година основах в Розенхайм самодейна група за български народни танци „Нестинарка“. От тогава всяка година организирам различни културни и празнични събития за българската общност в Бавария и Тирол и съм председател на Българо – баварското културно Сдружение „Златен феникс„.

Първата ми професия, която упражнявах успешно в продължение на 12 години в големи компании, както в България, така и в Германия, е маркетинг – мениджър и мениджър на обществени събития и семинари. Последно работих в счетоводния отдел на една от най-големите обществени организации в Германия, която е под юрисдикцията на Ватикана.

Мога да кажа, че ми доставят голямо удоволствие всичките тези дейности и обичам да се занимавам с всичко това, но след изцелението на синът ми, за което разказах в раздел „Моят път“,  живота ми се промени и аз открих своето Духовно призвание и мисия. Сега с много любов и себеотдаденост съм се посветила на моята втора професия като Биоенергиен терапевт и Духовен съветник и срещите ми с Вас ме правят много щастлива.

Факта, че съм полезна със знанията и уменията, които натрупах през целия си живот, в обученията, които направих, в срещите ми с духовни Учители, шамани и известни лечители, ме кара да вярвам в дълбокия смисъл и предназначение на всяко нещо в моя живот.

Аз открих своето призвание и съм тук, за да ви преведа по пътя, за да изградя МОСТА между Вас, Вашата Душа и Вашето Тяло и за да повярвате, че няма болест или душевно или физическо неразположение на този свят, което да не се лекува.

Тези две професии ме балансират изцяло и по този начин аз разгръщам и самоосъществявам моя  Човешки и Божествен потенциал или по друг начин казано – моя интелектуален и творчески потенциал.

Това може да постигнете и Вие, ако работите интензивно с вашия интелектуален и творчески потенциал и се доверите на Академия „Здрав дух – Здраво тяло“, която създадох за Вас с много любов и себеотдаденост!

 

В Академията ще бъдете посветени в Еволюцията на съзнанието

на Човека от бъдещето,  

като един естествен и хармоничен процес

на творчески и интелектуален прогрес

и възстановяване на дълбоката връзка

с майката Природа!

bg_BG
de_DE bg_BG