Сбъднати желания

Бях на 3 години и си спомням, както и моите родители, че когато ме питаха каква искам да стана като порастна, аз отговарях „леденка и операчка“. Всички се чудеха какво искам да кажа. Аз обеснявах, че искам да уча в голямото училище, т.е. да стана студенстка и да оперирам хората – да стана хирург : ) Днес мога да кажа, че желанията ми се сбъднаха. Завърших един Университет и една Академия и практикувам Кристална и Енергийна хирургия, като дял от Алтернативната медицина.

Това е Чудото в моя живот – да самоосъществя себе си по възможно най-добрия начин: )

Кодовете на съдбата за мен

9999

Пътят на божествената мъдрост

Справка от номерологични кодове на съдбата.

159

Безусловна - надличностна любов

Справка от Номерологични кодове на съдбата.

123

Пълен синхрон между чувство, мисъл и действие

Справка от Номерологични кодове на съдбата.

100

Пътят на мира, хармонията и красотата

Силен, повтарящ се код в Джиметрията.

Казвам се Ани Пондева и съм горда българка от Копривщица. Родена съм през най – живописния и богат месец от годината – Септември, в един слънчев петък през 1980 година.

Първата ми професия, която упражнявах успешно в продължение на 12 години в големи компании, както в България, така и в Германия, е маркетинг – мениджър и мениджър на обществени събития и семинари. Последно работих в счетоводния отдел на една от най-големите обществени организации в Германия, която е под юрисдикцията на Ватикана.

Мога да кажа, че ми доставя голямо удоволствие тази моя професия и обичам да се занимавам с всичко това, но след изцелението на сина ми, за което подробно разказвам в  „Моят път“,  живота ми се промени и аз открих своето Духовно призвание и мисия. Сега с много любов и себеотдаденост съм се посветила на моята втора професия – личен и семеен Ментор, Експерт по алтернативна медицина и лектор в Тракийската Академия „Здрав дух – Здраво тяло“, а срещите ми с Вас ме правят много щастлива.

 

Винаги има ИЗХОД от мрака и мъглата

по пътя на ДЪГАТА!

bg_BG
de_DE bg_BG