Сбъднати желания

Бях на 3 години и си спомням, както и моите родители, че когато ме питаха каква искам да стана като порастна, аз отговарях „леденка и операчка“. Всички се чудеха какво искам да кажа. Аз обеснявах, че искам да уча в голямото училище, т.е. да стана студенстка и да оперирам хората – да стана хирург : ) Днес мога да кажа, че желанията ми се сбъднаха. Завърших един Университет и една Академия и практикувам Кристална и Енергийна хирургия.

Това е Чудото в моя живот – да самоосъществя себе си по възможно най-добрият начин: )

Най – голямата драма в моя живот беше свързана с баща ми. Простих му. Всички си простихме един на друг … Прошката върши Чудеса, за да възтържествува Любовта!

За мен

413

Проведени Лечебни сесии

…вече не ги броя.

2

Години натрупан опит

В същност годините са 37, ако включа и безценния опит, който натрупах през моя живот.

3

Градa

Розенхайм, Мюнхен и Нюрнберг, в които гостува Академия „Оренда“ с подвижен лечебен кабинет. Предстоят Берлин, Франкфурт и Кьолн.

5

Развити дейности

Биоенергийно лечение и Енергийна психология, Обучения в Духовна Академия „Оренда“, Танцова група „Нестинарка“, Online Marketing & Eventmanagement.

Бих искала на кратко да разкажа за себе си. Възпитана съм в духа на християнските традиции, но съм в същото време дълбоко свързана с Учението на Учителя Петър Дънов и практикувам Техника за усъвършенстване на духа и тялото Фалун Гонг – Тай Чи от дълги години. Изучавах с огромен интерес духовни шамански техники за лечение, които идват от различни краища на света – Филипините, Перу, Непал, Северна Америка и др. Всичко това се допълни само по себе си прекрасно и даде своите плодове.

Вегетарянка съм и често минавам на веганска вълна. Спортувам редовно и обичам да карам колело. Не съм шофьор и това е мой съзнателен избор. Мое хоби и страст са българските народни танци и екстремните спортове – всички свързано с летене.

През 2013 година основах в Розенхайм самодейна група за български народни танци „Нестинарка“. От тогава всяка година организирам различни културни и празнични събития за българската общност в Бавария и Тирол.

Първата ми професия, която упражнявах успешно в продължение на 12 години в големи компании, както в България, така и в Германия, е маркетинг – мениджър и мениджър на обществени събития и семинари. Последната ми работа беше в счетоводния отдел на една от най-големите обществени организации в Германия. Мога да кажа, че ми доставят голямо удоволствие всичките тези дейности и обичам да се занимавам с всичко това, но след изцелението на синът ми, за което разказах в раздел „Моят път“ живота ми се промени и аз открих своето Духовно призвание и мисия. Сега с много любов и себеотдаденост съм се посветила на моята втора професия като Биоенергиен терапевт и Духовен съветник и срещите ми с Вас ме правят много щастлива и удоволетворена. Факта, че съм полезна със знанията и уменията, които натрупах през целия си живот, в обученията, които направих, в срещите ми с духовни Учители, шамани и известни лечители, ме кара да вярвам в дълбокия смисъл и предназначение на всяко нещо в моя живот. Аз открих своето призвание и съм тук, за да ви преведа по пътя, за да изградя моста между вас, вашата Душа и вашето Тяло и за да повярвате, че няма болест или духовно/физическо неразположение на този свят, което да не се лекува. Тези две професии ме балансират изцяло и по този начин аз разгръщам и самоосъществявам моя Божествен и Човешки потенциал. Това може да постигнете и Вие, ако работите интензивно с вашия Личен потенциал и изберете пътя на Оренда – Здрав Дух в Здраво Тяло.