Лечителката от Копривщица

floral-decor

 

Ани Пондева е Природна лечителка, писателка, преподавателка и изследователка на човешката душа и Всемирните закони, манифестор, управител на фирма и председател на АТА, организатор на българо-немска група за български народни танци, обществена деятелка и майка на прекрасен син.
Автор е на съдържанието на сайта www.ani-pondeva.com, фейсбук страницата „Биоенергийно лечение и Енергийна психология „Здрав Дух в Здраво Тяло и ютуб канала Ani Pondeva. Практиката й включва индивидуални и групови лечебни сесии и консултации на живо и онлайн.
През 2018 г. тя създава  Асоцияция Тракийска Академия „Здрав дух в Здраво тяло“, където ръководи групови обучения и семинари на теми, свързани с ментална трансформация и духовен шаманизъм, Алхимия на дух, душа и тяло, Тракийски техники за енергийно лечение, Равновесие на мъжката и женската сила, техники за развиване на женската сила и за облагородяване на мъжката сила, Кристална терапия и Кристална хирургия, Алхимия на любовта, семейните взаимоотношеня и богатството.
Алхимия на Дух, Душа и Тяло – Групово обучение в Розенхайм
Ани живее в Розенхайм, където успява да натрупа богат опит през последните години със стотици индивидуални лечебни сесии за деца, възрастни, партньори, за домашни любимци, като работи при личен контакт и от разстояние. Речултата е един – Здрав дух в Здраво тяло!
Също така осъществява десетки групови сесии, в които се изпълнява Ритуал за изчистване на блокажите по време на Зачатието и среща с Космическите родители.
Провежда десетки групови срещи – беседи с практическа част с българската общност в Мюнхен, Нюрнберг и Розенхайм на различни езотерични теми, както и за българския фолклор и традиции, Магическата и лечебна сила на българското хоро, за старата българска вяра и история.
Нейната практика включва работа не само с хора от българската общност, а  всеки, който пожелае да бъде преведен по Пътя на своето изцеление и духовно пробуждане, е придружен от Лечителката, независимо от своята национална принадлежност.
Розенхайм
Преди повече от 10 години животът я отвежда  в Розенхайм, едно малко градче, намиращо се между Мюнхен и Залцбург, където също е живял известният лечител – Бруно Грунинг. Мястото не случайно е особено, магнетично и е заредено с енергията на множество красиви езера и Алпите.
24-ти май за българите в Бавария и Тирол
Ани се изявява още и като активен обществен деец, организирайки различни обществено-полезни и културни мероприятия. Тя е една родолюбива българка, а отрастването й в родния град на майка й – Копривщица изиграва своята роля и досега Ани носи и пази в себе си Възрожденския дух.
Сдружение на Българските майки – 2008 г.
През 2008 година, преди да замине за Германия, основава Сдружение на ЕкоАктивистите и подема успешна кампания в гр. Пазарджик за изчистване и облагородяване на града. Също така полага основите на Сдружение на българските майки и стартира кампания за ремонтиране на старите и построяване на нови детски площадки на територията на община Мирково. Във връзка с тези кампании Ани казва:
„Подемайки тези инициативи, аз чувствах дълбоко в себе си, че изпълнявам своя майчин и граждански дълг на българка. Въпреки, че се срещнах с дълбокия песимизъм на хората и с тяхното безверие, аз продължих напред и резултатие не закъсняха. Хората често ми казваха „Една птичка пролет не прави”, но след това видяха, че ако птичката е Бяла лястовица – символ на Вярата, която не се отказва, въпреки всичко, то тогава стават промени, за които не са допускали, че са възможни. Радваше ме най-вече, че всичко това породи едновременно и радост и пробуждане в душите на хората за нещо хубаво и ново в живота им. Не ми е дадено да се занимавам с политика и не желая, но съм дейна обществена личност и обичам народа си, милея за Родината си и се гордея с историята и произхода си!”
Танцова група „Нестинарка“ – Розенхайм
Обществено-полезната й дейност не спира дотук, а продължава и след преместването й да живее в Германия. През 2013 година основава, както самата тя я нарича „самодейна Българо-баварска група за Български народни танци „Нестинарка”. От съществуването й до днес, Ани организира различни културни мероприятия за българите в Бавария и Тирол за отбелязване на българските празници. Тя е председател на Българо-баварското Дружество „Златен Феникс”, основано през 2018 година.
Ани по образование е икономист и завършва през 2003 г. „Индустриален мениджмънт” в Хранително-вкусовия институт в Пловдив. В Германия повишава квалификациатя си, като се обучава в „Online Marketing und E-Commers“. Повече от десетилетие работи като мениджър на обществени събития и семинари в големи компании в България и Германия. Но „Нейният Път”, за който подробно може да се прочете в интернет-страницата й, я отвежда на един семинар на лечителя Райнхард Щенгел в Мюнхен, на който разбира, че има развити лечебни качества. Така през 2018 година Ани завършва успешно своето обучение в Академията за алтернативна медицина на Райнхард Щенгел.
2018 г. е една Чудотворна година за нея, защото се сбъдва една дългоочаквана мечта на Ани – тя осъществява едно невероятно и обогатяващо 13-т дневно пътешествие по тракийските светилища и високоенергийни места в България, на които живеят и са живяли светци в близкото и далечно минало. По време на това пътешествие е посветена в Тракийското лечебно изкуство и полага основите на Тракийска Академия „Здрав дух в Здраво тяло”.
За себе си Ани казва: „Аз не лекувам. Аз съм проводник за Лечебната Биоенергия и това ме превърна в Лечителка. Истинските енергийни лечители не лекуват. Лекува енергията, чиито проводник са те самите, а за да станат проводник е нужно да са постигнали определена чистота на ума, сърцето и тялото – мисли, чувства и действия.
След като се научих да владея моята вътрешна Сила – лечебна енергия и след усилена духовна работа в Академията в Австрия, се превърнах в ментор или духовен съветник и биоенергиен терапевт. Тракийското лечебно изкуство ми даде прекрасна завършеност в работата и малко след това бях призната за експерт в областта на алтернативната медицина от мои колеги от Австрия, Германия и Швейцария, които ме посещаваха за лечебни сесии и продължават да го правят и до днес.”
Интересно е да се отбележи, че Ани работи с хора от различни възрастови групи, започвайки от новородени до най-възрастната й клиентка, която е на 82 години. А не по-малко разнообразна е проблематиката на случаите, с които се е срещала Биоенергийната терапевтка: разрешаване на тежки, лични и професионални казуси, отработване на кармични уроци,  хронична умора, хронични заболявания,, уплаха при шокови ситуации, бърн аут процес, мигрена, тикове, безсъние, страхове, фобии, паник атаки, депресии, натрапчиви мисли и усещания, безпокойство, нервно напрежение, липса на обоняние, заболявания на опорно-двигателната система, онкологични заболявания, колики, колит, гастрит, язва, заболявания на дихателната система, физически и психически неразположения от всякакъв характер.
Крайният резултат от приложеното лечение при 98% от случаите е напълно успешен. Това са хората, които достигат до цялостно оздравяване, следвайки насоките и напътствията на Енергийната лечителка. 2% са случаите, които не са толкова ползотворни, поради не следване на нейните препоръки за самостоятелна работа или прекъсване на цялостната терапия.
Още един от най – приятните резултати от нейната лечителска дейност е, че хората, които приема, тя нарича „ДобреДошлите“ и за нея те са много повече от клиенти или пациенти, защото се превръщат  просто в приятели, което е изумително.  Тя казва:
„Осъществява се трайна сърдечна връзка между хората, когато осьзнато взаимно даряват, разменяйки благата на своя труд един с друг и това е естествен процес на осъществяване на доброто в нас.„
Любопитно е как я наричат още нейни клиентки, изразяващи своята благодарност в „Златната книга“ на Лечителката. Тук ще поместим малка част от това огромно море от Благодарност:

 

„През живота на човек се случват безброй събития и срещи! Срещи със специални хора – Тя е Бялата жена – Ани! Благодаря за мирът, който донесе в живота ми! Благодаря за всички ценни уроци и вярата, с която ме захранваш всеки път! И да, да, дааа…..аз дишам и усещам с наслада всяко благоуханно цветенце благодарение на ТЕБ! УРА имам си нос!  – Магдалена Георгиева.

„Когато освободиш душата – тялото започва да ликува. Срещите ми с Ани са едно пътуване в освободеността на душата ми, носещи ми здраве, енергия и свобода. Когато за първи път се срещнахме имах проблеми с носа, коленете, а днес след операция на халокс на двата крака и след работата й с мен за изчистване на блокажи почувствах лекота в движението на големите пръсти на краката. Благодаря на съдбата, че ме срещна с нея и ми носи топлина далече от родината!”  – Пенка Радева

„Мила Ани, ти си едно прекрасно цвете, с много прекрасна енергия. Ти носиш светлина и любов, която ни я предаваш на нас. Благодаря ти, че те срещнах и че ме зареждаш всеки път, когато те срещна с твоята кристално чиста енергия. Благодаря ти Ани!” – Еми Георгиева Иванова
 
„МИР Благодаря ти, че ме срещна… Благодаря ти, че ме изслуша… Благодаря ти, че Те има…“ – Павлина Димитрова Желева.

„Благодаря ти, мила Ани, за прекрасните часове, които ми подари! Благодаря ти, за всеотдайността, с която ме обгради. Ти си ми като слънцето и възраждаща, като пролетта. Зареждаш ме с любов и с желание за живот. И физически, и психически се чувствам по-добре. Докосването до теб е едно вълшебство. Благодаря ти от цялото си сърце, прекрасна чародейке!“ – Маргарита Антонова

 

Пред Мадарския конник
Тридесет и девет годишната лечителка с радост споделя, че желанията й от нейното детство са се сбъднали и сега тя с огромна любов и себеотдаденост е на разположение на всеки, който пожелае, да го преведе по пътя на неговото духовно и физическо изцеление и творческо и интелектуално себеосъществяване.

Автор: Д-р. М. Папазова

със съдействието на

bg_BG
de_DE bg_BG