О Ч А К В А Й Т Е

floral-decor

Трети модул от образователната поредица „Пробуди се с Ани“

 

РАВНОВЕСИЕ НА МЪЖКАТА И ЖЕНСКАТА СИЛА

АКТУАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

floral-decor

Духовна Академия Оренда

floral-decor

Ани Пондева обявява създаването на Духовна Академия Оренда – ДАО на 7.01.2018 год. в град Розенхайм, южна Бавария със стартиране на Първото групово обучение. От тогава тя има десетки обучения и беседи за холистични методи на лечение и личностно развитие, изнесени в Розенхайм, Мюнхен и Нюрнберг.

Обученията в Академията са тематични и са предназначени само за българи, тъй като в тях се вплитат дълбоко темите за нашата национална идентичност, тракийските ни корени, народната ни памет, автентичните български народни танци, песни и музика, обреди и обичаи, история на нашето Духовенство, Орфеизъм, Нестинарство, Богомилство, изучаване на житията на българските Светци и Учението на Беинса Дуно.

След 3 години усилена и задълбочена работа тя създаде поредицата „Пробуди се с Ани“, която включва 9 модулно обучение, създадено на базата на богатия опит на лечителката, задълбочената и всеотдайна работа на изследователката и непрестаното усъвършенстване на Ментора-треньор-преподавател в нея.

 

 

 

Образователна поредица

 

Това са 9 нива ( онлайн курса ), които е препоръчително да посетиш последователно, за да надградиш с времето познанията си и да развиеш нови, уникални умения. 

Те включват темите:

 

1. Земна и Божествена матрица

2. Естествознание за дух, душа и тяло – Силата на ЧувствоЗнанието 

3. Равновесие на мъжката и женската сила

4. Естествознание на Вътрешния Авторитет

5. Отключване и тренировка на Божествените Сили

6. Манифестор на Чудесата

7. Тракийското лечебно изкуство – Силата на живото слово

8. Свещеното лечебно изкуство – Свещеният език на душата

9. Всичко е Любов – живот във високо-честотните трептения на Духовните Учители

Общо в цялото обучение ще бъдат прeподадени множество теми с практическо-приложен характер и Задачи за самостоятелна работа. Ще можете да упражнявате лечебните техники и похвати, както върху себе си, така и върху вашите близки.

За всеки издържан модул, ти получаваш съответното удостоверение, издадено от Академията.

Всеки, който завърши 9 Модулното обучение ще получи СЕРТИФИКАТ за завършено обучение и посвещение в Свещеното лечебно изкуство – категория „Сребърен Елен“, издаден от Духовна Академия Оренда.

За първия образователен модул „Земна и Божествена матрица“ можете да научите повече и да се запишете тук.

 

bg_BG