Въведение

floral-decor

 

 

 

Това, което правя аз не е нещо ново, то е Древно и всеобхватно, а именно, изцеление на душевни травми, изчистване на блокажи и стереотипи, преместване на Фокуса на съзнанието в посока самоосъществяване на човешкия и божествен потенциал и предаване на безценно познание за процесите, които протичат във Вас, а именно Естествознание за дух, душа и тяло и неговото приложно практикуване в ежедневието.

Избрала съм не случайно да работя предимно с Българи, защото Душата ми има потребността да връща Силата на българите и да влагам моята лична Сила в Рода Български, там, от където съм произлязла аз самата. От древността ПриРодните лечители, правят точно това – Силата им отива обратно при рода.

Много от вас се ПРОБУЖДАТ или търсят Пътя за достигането на Духовно пробуждане съзнателно или несъзнателно. Най-верният път е да се вслушате във вътрешния си глас, в своята Интуиция и да я следвате…Аз я наричам Чувствознание и ще ви науча да откриете, развиете и разгърнете тази Чудодейна сила и да преобразите живота си.

Една от причините да работя предимно с българи е че на нас ни е дадено по рождение да боравим с тази Сила по особен, магичен начин, но сме забравили как става това…. Моята задача е да предам на онези от Вас, които са готови, това ПоЗнание.

Жизнената Сила на Българина е стаена в неговите Корени. Активиращата Сила е в това да си припомним кои сме в същност и да се заобичаме такива, каквито сме по природа, напълно естествени.

Там е стаена Силата на Живота. В Корените ни, в паметта за нашите деди….във фолклора, традициите и обичаите на българския НаРод и любовта ни към тях.

Моят път ме доведе до ПРОБУЖДАНЕТО, за да разбера, че съм създадена да помагам, като връщам Човека към неговия Център на Силата – неговото вътрешно Сакрално РАВНОВЕСИЕ, за да заживее своя АВТЕНТИЧЕН ЖИВОТ и да преоткрие своята истинска ЦЯЛОСТ и ЗАВЪРШЕНОСТ.

 

 

ЕСТЕСТВО НА РАБОТА

 

През 2018 година завърших Академията за Духовен шаманизъм и енергийни техники за лечение в Австрия, където изучавах с голям интерес Лечебното изкуство на шаманите от цял свят – Филипините, Перу, Непал, Северна Америка, както и Енергийна психология, Кристалотерапия и Кристална хирургия. След като бях посветена и в Тракийското лечебно изкуство, всичко това нарекох Свещено лечебно изкуство или това е финото Изкуство да се лекува душата, за да се излекува и тялото. 

Ежедневният стрес, напрежението, липсата на редовен контакт с природата, страховете, емоционалните травми, конфликтите и др. обезобразяват естествените хармонични процеси в Душата и блокират регулярните процеси в тялото. Това се отразява първо на Енергийно поле и  Енергийните центрове, а по-късно се проявява и на физическо ниво под формата на физически заболявания и неразположения. С други думи, когато Душата страда, започва да страда и Тялото, но за да настъпи истинска и трайна промяна е необходимо човек да я пожелае със сърцето си и тя да дойде от вътре.


Свещеното леебно изкуство приложено на практика, действа, като изчиства блокажите на ментално, емоционално, психическо, духовно и физическо ниво, след което човек чувства лекота и прилив на Жизнена сила и дух, душа и тяло по естествен начин възстановяват  своето равновесие.

 

ДАРБА

 

Дарбата това е, което умея да правя като Природна лечителка, а то е да преобразувам силите в Духа, Душата и Тялото на човека, така, че всичко да си дойде на мястото.

Дарба също така е да давам на хората това, от което имат нужда, а именно познание за процесите, които протичат в тях в индивидуалната им енергийно-информационна матрица. С години неуморен труд и дисциплина развих високо-честотно енергийно поле от безусловна любов, което има силата да възстановява и изцелява душата и тялото, като ги връща в тяхното равновесие. Често това е едно разтърсващо и очистващо преживяване, след което резултатът от лечебния процес е на лице – Здрав дух в Здраво тяло!

След като бъдат излекувани душевните травми с енергийните техники, които прилагам, Жизнената  сила започва да тече във Вас с лекота и се задейства процес за самолечение на тялото. Това е напълно естествен процес, който възстановява Равновесието на Духа, Душата и Тялото.

 

 

 

ПРИНЦИП НА ТРАКИЙСКОТО ЛЕЧЕБНО ИЗКУСТВО                                                                                                                              

Често хората, които се обръщат към мен за помощ и лечение, са имали богат опит зад гърба си с традиционната медицина, но напълно безуспешно. В нея е заложен принципът, че всяка част на тялото        се лекува по отделно. В Тракийското лечебно изкуство е заложен точно обратния принцип.                          

 

“ПЪРВО СЕ ЛЕКУВА

ДУШАТА – ЦЯЛОТО,

ЗА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА И ТЯЛОТО“

Това е златния Тракийски принцип за лечение

„Здрав Дух в Здраво Тяло“.

Ако в древността се е считал ЗА НАЙ-ЕСТЕСВЕНОТО НЕЩО НА СВЕТА,

ТО В ДНЕШНО ВРЕМЕ ПРОЯВЛЕНИЯТА МУ СЕ СЧИТАТ ЗА ФЕНОМЕНАЛНИ!

 

 

 

ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА  КВАНТОВАТА ФИЗИКА

 

Болестта, както и активирането на Лечебния процес започват в най-малката „клетка“ на тялото в „квантовото“ пространство между атома и електрона. Това „квантово“ пространство е Познавателн силово-честотно поле, което е свързано ( идентично ) с всичко останало, съществуващо във Вселената.

Това квантово поле може да предава и да приема информация и да се променя в следствие на силово-честотната интервенция от други живи организми с високочестотно силово поле.

В тази област се състои работата ми на Природна лечителка, а именно да преобразувам природните сили във Вас.

 

 

Видимата и доказуема част на изцелението се дължи на създаване на  силово-честотно взаимодействие между Духът, Душата и Тялото на човека, което в своята дълбока същност е квантов скок в ново измерение на Духовно изцеление и служи за развитие на човечеството, като цяло.

 

 

ДУХОВНО ПРИЗВАНИЕ И ЖИТЕЙСКА ЗАДАЧА

 

Моето духовно призвание е да връщам силата на моите сънародници и да им показвам пътя към дълбоко самоосъзнаване и себеусъвършенстване, а житейската задача, която имам е да предам Свещеното познание на българите, за да си припомнят нещо познато, но отдавна забравено – Тракийското лечебно изкуство.

Така ще бъде по-лек преходът към Новото време, което настъпва, за да сме в СИНХРОН с повишаването на силово – честотното поле на майката Земя.

Нека да бъдем по-обичащи себе си, обичащи другите, здрави, благодарни, радостни, творящи, искрящи и осъзнати души. Да успеем с Детска Чистота и Духовна Мъдрост да вървим напред по пътя на Човешката еволюция и да живеем в пълна хармония с майката Земя и в синхрон с Вселенските закони.

 

 

bg_BG
de_DE bg_BG