Свещеното лечебно изкуство

floral-decor

 

 

 

Това, което правя аз не е нещо ново, то е Древно и всеобхватно, а именно, изцеление на душевни травми, изчистване на блокажи и стереотипи, преместване на Фокуса на съзнанието в посока самоосъществяване на човешкия и божествен потенциал и предаване на безценно познание за процесите, които протичат във Вас, а именно Естествознание за дух, душа и тяло и неговото приложно практикуване в ежедневието.

Една от причините да работя предимно с българи е че на нас ни е дадено по рождение да боравим с тази Сила по особен, магичен начин, но сме забравили как става това…. Моята задача е да предам на онези от Вас, които са готови, това ПоЗнание.

Избрала съм не случайно да работя предимно с Българи, защото Душата ми има потребността да връща Силата на българите и да влагам моята лична Сила в Рода Български, там, от където съм произлязла аз самата.

Много от вас се ПРОБУЖДАТ или търсят Пътя за достигането на Духовно пробуждане съзнателно или несъзнателно. Най-верният път е да се вслушате във вътрешния си глас, в своята Интуиция и да я следвате…Аз я наричам Чувствознание и ще ви науча да откриете, развиете и разгърнете тази Чудодейна сила и да преобразите живота си.

Жизнената Сила на Българина е стаена в неговите Корени. Активиращата Сила е в това да си припомним кои сме в същност и да се заобичаме такива, каквито сме по природа, напълно естествени.

Там е стаена Силата на Живота. В Корените ни, в паметта за нашите деди….във фолклора, традициите и обичаите на българския НаРод и любовта ни към тях.

Моят път ме доведе до ПРОБУЖДАНЕТО, за да разбера, че съм създадена да помагам, като връщам Човека към неговия Център на Силата – неговото вътрешно Сакрално РАВНОВЕСИЕ, за да заживее своя АВТЕНТИЧЕН ЖИВОТ и да преоткрие своята истинска ЦЯЛОСТ и ЗАВЪРШЕНОСТ.

 

 

ДАРБА

 

Дарбата това е, което умея да правя като Природна лечителка, а то е да преобразувам природните сили в Духа, Душата и Тялото на човека, така, че всичко да си дойде на мястото.

Дарба също така е да давам на хората това, от което имат нужда – високо-честотна безусловна любов, която има силата да възстановява и изцелява душата и тялото, като ги връща в тяхното равновесие. Често това е едно разтърсващо и очистващо преживяване, след което резултатът от лечебния процес е на лице – Здрав дух в Здраво тяло!

Биоенергийното лечение представлява изчистване на блокажите в душата на човека, като насочвам Светлинно силово-честотно поле с определена висока честота в силово – честотното поле на човека и тази Светлина има способността да изцелява и чисти. Нейното естество е Безусловната любов. Аз в същност не лекувам. Аз съм проводник за Лечебната Сила на Безусловната любов и със силата на чистото намерение направлявам лечебния процес. Всеки човек има потенциал да бъде лечител. Първо трябва да излекува себе си и след като изчисти своето енергийно поле и придобие нужните ЗНАНИЯ по силата на Божията воля, може да се превърне в лечител.

След като бъдат излекувани душевните травми с техниките, които прилагам, Жизнената  сила започва да тече във Вас с лекота и се активира Силата за самолечение, която всеки от нас притежава. Това е напълно естествен процес, който възстановява Равновесието на Дух, Душа и Тяло.

 

Освен това в процес на по-задълбочена работа, мога не само да активирам вашата вътрешна Сила за самолечение, но и да ви помогна да я опознаете и овладеете, за да постигнете трайно Равновесие на вашата вътрешна Сила и процесите, които протичат във Вас. Ето защо подготовката за ОВЛАДЯВАНЕ на вашата лична Сила се състои и в интензивна работа с вашия Божествен потенциал. Това е комплексна работа с вашата осъзната и неосъзната същност.

 

 

 

ПРИНЦИП НА ТРАКИЙСКОТО ЛЕЧЕБНО ИЗКУСТВО                                                                                                                              

Често хората, които се обръщат към мен за помощ и лечение, са имали богат опит зад гърба си с традиционната медицина, но напълно безуспешно. В нея е заложен принципът, че всяка част на тялото        се лекува по отделно. В Тракийското лечебно изкуство е заложен точно обратния принцип.                          

 

“ПЪРВО СЕ ЛЕКУВА

ДУШАТА – ЦЯЛОТО,

ЗА ДА СЕ ИЗЛЕКУВА И ТЯЛОТО“

Това е златния Тракийски принцип за лечение

„Здрав Дух в Здраво Тяло“.

Ако в древността се е считал ЗА НАЙ-ЕСТЕСВЕНОТО НЕЩО НА СВЕТА,

ТО В ДНЕШНО ВРЕМЕ ПРОЯВЛЕНИЯТА МУ СЕ СЧИТАТ ЗА ФЕНОМЕНАЛНИ!

 

 

ЕСТЕСТВО НА РАБОТА

 

Ежедневният стрес, напрежението, липсата на редовен контакт с природата, страховете, емоционалните травми, конфликтите и др. обезобразяват естествените хармонични процеси в Душата и блокират регулярните процеси в тялото. Това се отразява първо на Енергийно поле и  Енергийните центрове, а по-късно се проявява и на физическо ниво под формата на физически заболявания и неразположения. С други думи, когато Душата страда, започва да страда и Тялото, но за да настъпи истинска и трайна промяна е необходимо човек да я пожелае със сърцето си и тя да дойде от вътре.

Свещеното леебно изкуство, което прилагам в моята пракика, действа като изчиства блокажите на мисловно ментално, емоционално, психическо и духовно ниво, след което човек чувства лекота и прилив на Жизнена сила. защото е задействана по естествен начин силата за САМОЛЕЧЕНИЕ  и Дух, Душа и Тяло се завръщат В СВОЕТО РАВНОВЕСИЕ. Това е естествен процес и по този начин се лекува едновременно и душа и тяло.

 

От гледна точка на КВАНТОВАТА ФИЗИКА

Болестта, както и активирането на Лечебния процес започват в най-малката „клетка“ на тялото в „квантовото“ пространство между атома и електрона. Това „квантово“ пространство е Познавателн силово-честотно поле, което е свързано ( идентично ) с всичко останало, съществуващо във Вселената.

Това квантово поле може да предава и да приема информация и да се променя в следствие на силово-честотната интервенция от други живи организми с високочестотно силово поле.

В тази област се състои работата ми на Природна лечителка, а именно да преобразувам природните сили във Вас.

 

 

Видимата и доказуема част на изцелението се дължи на създаване на  силово-честотно взаимодействие между Духът, Душата и Тялото на човека, което в своята дълбока същност е квантов скок в ново измерение на Духовно изцеление и служи за развитие на човечеството, като цяло.

 

 

ДУХОВНО ПРИЗВАНИЕ И ЖИТЕЙСКА ЗАДАЧА

 


Моето духовно призвание е да връщам силата на моите сънародници и да им показвам пътя към дълбоко самоосъзнаване и себеусъвършенстване, а житейската задача, която имам е да предам Свещеното познание на българите, за да си припомнят нещо познато, но отдавна забравено.

Така ще бъде по-лек преходът към Новото време, което настъпва, за да сме в СИНХРОН с повишаването на силово – честотното поле на майката Земя.

Нека да бъдем по-обичащи себе си, обичащи другите, здрави, благодарни, радостни, творящи, искрящи и осъзнати души. Да успеем с Детска Чистота и Духовна Мъдрост да вървим напред по пътя на Човешката еволюция и да живеем в пълна хармония с майката Земя и в синхрон с Вселенските закони.

 

bg_BG
de_DE bg_BG