Как протича една сесия с мен?

Без значение дали сесията е лична или от разстояние, по време на тези безценни 60 минути създавам връзка с твоето енетргийно-информационно поле и работя за изчистване на блокажите на ментално, емоционално, психическо, физическо и духовно ниво и по този начин се задействат лечебните качества на твоята Жизнена сила. 

Тази сесия надхвърля всяка представа за ментален тренинг или консултация, защото по време и след нея текът интензивни енергийни промени, които водят до здравослвно пробразуване на твоите неразположения и те постепенно отшумяват.  Едновременно с това се появяват  отдавна очаквани, ценни отговори на въпроси, които дълбоко те вълнуват.

Едно от най-полезните й проявлениея е, че  се изчистват енергийни блокажи от вредни външни въздействия, които са често явление  и накрая давам ценна информация при необходимост, за това как да си създадеш солидна енергийна защита.

Целият процес се извършва с моето намерение и моето силово поле и молитва към Духовния свят за помощ и подкрепа в Квантовото поле на изцеление, където работя с вашето енергийно тяло.

Не очаквай от мен чудеса, защото чудото е вътре в теб и от твоята вяра, сила на намерението за промяна и изцеление и от Божията воля, зависи то да се сбъдне. Аз съм само проводник на лечебната сила и създавам моста между твоето тяло и твоята душа, за да се завърнеш в твоя вътрешен Център на силата и да преоткриеш твоята Цялост, Равновесие и хармонична Завършеност. 

Тук лесно можеш да изберш подходящата за теб Лечебна сесия.

Лечебна сесия за всеки

 

Тя ще ви разтърси и ще  изцели душевните ТРАВМИ от миналото, но и ще ви помогне да  получите множество ценни отговори и да фокусирате съзнанието си в настоящия момент, за да самоосъществите своя творчески и интелектуален потенциал. Накрая ще усетите лекота и прилив на Жизнена Сила, защото дух, душа и тяло влизат в РАВНОВЕСИЕ по един естествен начин.

По време на всяка лична лечебна сесия се провежда специализирано обучение според темата и проблема, който се разглежда. Този ресурс от безценни познания може да ползвате през целия си живот.

Може да се проведе лично или от рзстяние – резултатът е един 

Здрав дух в Здраво тяло!

Лечебната сесия може да обхваща проблеми от всякакъв характер,

така например темите, които съм посочила често се срещат в моята практика:

 

Лечебна сесия за бъдещи майки

Често една бременна жена се вълнува от множество въпроси и когато това е съпроводено с нервно напрежение, страхове, физически неразположения е нужно да се погледне отвъд времето на нейната бременност и да се открият причините за нейните проблеми. Само така енергийните блокажи, страхове и травми могат да бъдат отстранени и тя да възвърне своето спокойствие, увереност и добро разположение на душата и тялото. С Тракийското лечебно изкуство това се отработва с лекота.

 

Лечебна сесия за бъдещи татковци и бащи без опит

За вас бъдещи татковци е важно да можете да бъдете в синхрон с вашата любима бъдеща майка на вашето бъдещо дете по време на бременността, раждането и при отглеждането му. Често това е трудно за постигане, защото във вас има много постоянно възникващи въпроси, които ви карат да се чувствате неспокойни и неуверени. Това може да се промени, като се работи върху тях, както и върху стари травми, които също дават отржение за вашето състояние. С Тракийското лечебно изкуство това не е трудно за постигане. 

 

Лечебна сесия за майки със следродилна депресия

Следродилната депресия е следствие на твърде много тревоги и безпокойство по време на бременносттта или за това как ще протече майнчинството или как ще се върнете отново на работа. Тук е нужно да се изчистят страховете и да се фокусира съзнанието в посока, спокойно и хармонично оттглеждане на бебето и едновременно с това грижа за самата себе си. С тракийското лечебно изкуство ще постигнем освен синхронизиране на чувства, мисли и действия, ефекта от асладата от процеса на отглеждане на детето..

 

Лечебна сесия при криза или раздяла на партньори

Връзката с любимия човек е в криза или сте пред раздяла или вече не сте заедно…В тези тежки моменти човек има нужда да си изясни много неща, без да става жертва на емоциите и чувствата, които се борят в него. В тези случаи е жизнено необходимо да осъзнаете желанията и най-вече потребностите на собствената си душа, за да излезете от тази криза и да намерите

най-доброто решение. 

 

Лечебна сесия при професионални проблеми

Имате проблеми в службата или сте предприемач и стресът ви идва в повече. В тези случаи е изключително важно да наблегнем в рабата с Вас върху възстановяване на Вашето душевно и физическо равновесие и равновесието между работа и почивка. Често проблеми от този род водят до депресивни състояния или бърнаут. Чрез Тракийското лечебно изкуство ще си възвърнете напълно съзнателно здравословния ритъм на живот, спокойствието и силата.

 

Лечебна сесия при спорове и междуличностни проблеми

Проблеми от този род са винаги деликатни и е нужен индивидуален методически подход към всеки отделен случай. Главната задача е да се възсатанови справедливото РАВНОВЕСИЕТО между страните на базата на компромисни решения, които ще бъдат удоволетворяващи за всяка една от тях Тук също ще бъде използвано Тракийското лечебно изкуство по един особено интересен начин.

 Семейна сесия за родители с проблеми в отношенията по между си 

Проблемите между родителите водят до много сериозни травми, а понякога и до сътресения и при децата, тъй като всички в едно семейство представляват една Семейна еденица и всички енергийно – емоционални потоци преминават несъмнено през децата. За разрешаването на кризи от семеен характер се използва специален Метод, основан на принципът на Пеперудата – възстановяване на Равновесието между мъжката и женската сила в семейството. 

 

Семейна консултация и лечебна сесия за новородени и деца до 18 месечна възраст

Тези малки и нежни създания усещат абсолютно всяка промяна в настроенията на родителите си и са много уязвими от външни енергиини въздействия. Това става ПървоПричина за различни неразположения и заболявания при бебето. В този случай Тракийското лечебно изкуство предлага един древен метод за лечение с Руни, който действа безотказно и от разстояние, но е задължителна консултацията с родителите, за да се работи по премахването на първопричините за възникналото състояние на бебето.

 

Семейна консултация и лечебна сесия за деца на възраст от 18 месеца до 7 години

До 7 годишна възраст всичко, което преживява едно дете се отпечатва дълбоко в неговото подсъзнание и ако има травми, стахове, фобии на тази възраст е важно да се отработят и отстранят веднага и това може да стане с методите на Тракийското лечебно изкуство. Това е така, защото след 30 годишна възраст в живота на човека се отключват множество сериозни заболявания, чиято психосоматика се корени в преживяни травми от детството до навършване на 7 години.

 

Семейна консултация и лечебна сесия за деца на възраст от 7 до 14 години

Това е възрастта, в която детето има потребността да следва примера на родителите си и да се оформя като характер, но тук фактор на проблеми често е приятелската и училищната среда. С Тракийското лечебно изкуство може да се стигне до корена на проблема и да се отсрани. Така вашето дете ще се отпусне и ще се задейства лечебен процес, който ще се усети от всички в семейството.

 

Семейна консултация и лечебна сесия за юнноши от 14 до 18 годишна възраст

Внимание! Младежи и девойки,  които често знаят или не знаят какво искат и стигат до обърканост, нервно напрежение и стрес. Те са изключително чувствителни и податливи на външно въздействие. При тях е нужно родителите да подхождат много деликатно, за да бъдат отношенията в хармоня. Методите за работа с Тракийското лечебно изкуство са много интересни и ползотворни, а Тракийска Академия предлага тематични обучения с практическа насоченост за създаване на здрава и стабилна връзка между младежите и родителите.

Групова сесия за изчистване на травми по майчина и бащина родова линия

Този ритуал е свещено тайнство за всяка душа и не може да се говори много за него.  Прави се задължително Биоенергийно изчистване и след това се стартира самия ритуал, по време на който се изчистват блокажи по време на Зачатието или стари травми и вредни мисловни механизми съществуващи от поколения по бащина и майчина родова линия. Извършва се веднъж в живота на човека. Прави се в група от 4 човека и е необходимо пълно мълчание. Продължителността е около 6 часа.

 

Групова сесия за възстановяване на връзката на Душата със самите нас

Този древен ритуал може да се прави периодично и по време на него може да се види до колко душата се е отдалечила от човека. Процесът е енергийно -динамичен, силно пречистващ от травми, страхове и комплекси за малоценност и често разтърсващ. Накрая резултата е хармонизиране на всички нива и завръщане на личната Сила, а красотата на преживяването е толкова голяма, че понякога е екзалтираща.

Препоръчва се на хора с депресии, паник атаки, дълбоки емоционални травми или семейни драми, лош късмет в живота и др. Извършва се в групи от 4 човека в пълно мълчание.

 

Групова сесия за възсановяване на връзката на Душата с  Духа на парите  

Този ритуал допълва предходния. Той възстановява Равновесието между Духа на парите и Душата на човека. Изчистват се стари травми, драми и негативни утвърждения свързани с темата ПАРИ.

Препоръчва се на хора, които имат финансови проблеми, заеми, банкрути или са в дълга безработица, страдат от липса на дух за предприемачество и ли са хора, които не могат да премерят финансовия риск и губят често пари или са прекалено пестеливи, като и при хора с пристрастяване към хазарта.  Извършва се в група от 4 човека в пълно мълчание.

bg_BG
de_DE bg_BG