Какво ще ти даде една учебна сесия с мен?

floral-decor

Тя ще те разтърси и ще  изцели душевните ТРАВМИ от миналото, но и ще ти помогне да  получиш множество ценни отговори и да съсредоточиш съзнанието си в настоящия момент, за да самоосъществиш твоя творчески и интелектуален потенциал. Накрая ще усетитиш лекота и прилив на Жизнена Сила, защото дух, душа и тяло влизат в РАВНОВЕСИЕ по един естествен начин.

По време на всяка учебна сесия провеждам специализирано обучение с теб, което ти дава ресурс от безценни познания за процесите протичащи във теб и около теб. Най-хубавото е, че можеш да го ползваш през целия си живот.

Сесията може да се проведе лично или онлайн – резултатът е един 

Здрав дух в Здраво тяло!

Какво е добре да знаеш?

floral-decor

Учебната методика, която прилагам в моята практика, едновремено обогатява и действа като изчиства блокажите на мисловно, емоционално, психическо и духовно ниво, след което човек чувства лекота и прилив на енергия. защото по естествен начин Дух, Душа и Тяло се завръщат В СВОЕТО РАВНОВЕСИЕ.  Когато се задейства изчистващ процес на енергийно ниво, мигновено се задейства лечебен във физическото тяло.

По време на учебната сесия се отработват и сложни житейски ситтуации от всякакъв характер и по този начин се изчиства семейната, родовата и текущата Орисна карта (така наречената съдбовна или кармична натовареност).

Трябва да знаеш, че дълбоко вярвам в собствените способности на хората и моята цел е да им дам РЕСУРС от ценни познания, с който те да могат да се справят по натам самостоятелно с проблемите си, без да са зависими от поддържащи терапии и медикаменти.

Как да се подготвиш?

floral-decor

Вземи си около 60 минути време само за себе си.

Настани се удобно и си приготви една кана с вода за пиене.

Увери се, че си заглушил звука на телефона и твоите близки няма да те безпокоят по време на сесията.

Вече си готов за твоето Свещено пътуване, което ще бъде себеопознаващо, пречистващо, изцеляващо душата и тялото, разпускащо и даващо ясно, конкретно и работещо решение на твоята житейска ситуация.

За по-цялостен и пълноценнен резултат и по-задълбочена работа е препоръчително да бъдат направени 3 уечебни сесии в рамките на 1 месец. Вижте Образователна терапия „Свещено равновесие.

Онллайн сесиите се провеждат във Viber, Whats App, Skype, Messenger или по телефона.

Семейни и групови сесии

floral-decor

 За родители с проблеми в отношенията по между си 

Проблемите между родителите водят до много сериозни травми, а понякога и до сътресения и при децата, тъй като всички в едно семейство представляват една Семейна еденица и всички енергийно – емоционални потоци преминават несъмнено през децата. За разрешаването на кризи от семеен характер се използва специален Метод, основан на принципът на Пеперудата – възстановяване на Равновесието между мъжката и женската сила в семейството. 

 

За новородени и деца до 18 месечна възраст

Тези малки и нежни създания усещат абсолютно всяка промяна в настроенията на родителите си и са много уязвими от външни енергиини въздействия. Това става ПървоПричина за различни неразположения и заболявания при бебето. В този случай Тракийското лечебно изкуство предлага един древен метод за лечение с Руни, който действа безотказно и от разстояние, но е задължителна консултацията с родителите, за да се работи по премахването на първопричините за възникналото състояние на бебето.

 

За деца на възраст от 18 месеца до 7 години

До 7 годишна възраст всичко, което преживява едно дете се отпечатва дълбоко в неговото подсъзнание и ако има травми, стахове, фобии на тази възраст е важно да се отработят и отстранят веднага и това може да стане с методите на Тракийското лечебно изкуство. Това е така, защото след 30 годишна възраст в живота на човека се отключват множество сериозни заболявания, чиято психосоматика се корени в преживяни травми от детството до навършване на 7 години.

 

За деца на възраст от 7 до 14 години

Това е възрастта, в която детето има потребността да следва примера на родителите си и да се оформя като характер, но тук фактор на проблеми често е приятелската и училищната среда. С Тракийското лечебно изкуство може да се стигне до корена на проблема и да се отсрани. Така вашето дете ще се отпусне и ще се задейства лечебен процес, който ще се усети от всички в семейството.

 

За юнноши от 14 до 18 годишна възраст

Внимание! Младежи и девойки,  които често знаят или не знаят какво искат и стигат до обърканост, нервно напрежение и стрес. Те са изключително чувствителни и податливи на външно въздействие. При тях е нужно родителите да подхождат много деликатно, за да бъдат отношенията в хармоня. Методите за работа с Тракийското лечебно изкуство са много интересни и ползотворни, а Тракийска Академия предлага тематични обучения с практическа насоченост за създаване на здрава и стабилна връзка между младежите и родителите.

За изчистване на травми по майчина и бащина родова линия

 

 

Този ритуал е свещено тайнство за всяка душа и не може да се говори много за него.  Прави се задължително Биоенергийно изчистване и след това се стартира самия ритуал, по време на който се изчистват блокажи по време на Зачатието или стари травми и вредни мисловни механизми съществуващи от поколения до сега по бащина и майчина родова линия. Извършва се веднъж в живота на човека. Прави се в група от 4 човека и е необходимо пълно мълчание. Продължителността е около 6 часа.

 

 За възстановяване на връзката на Душата със самите нас

 

 

Този древен ритуал може да се прави периодично и по време на него може да се види до колко душата се е отдалечила от човека. Процесът е енергийно -динамичен, силно пречистващ от травми, страхове и комплекси за малоценност и често разтърсващ. Накрая резултата е хармонизиране на всички нива и завръщане на личната Сила, а красотата на преживяването е толкова голяма, че понякога е екзалтираща.

Препоръчва се на хора с депресии, паник атаки, дълбоки емоционални травми или семейни драми, лош късмет в живота и др. Извършва се в групи от 4 човека в пълно мълчание.

 

 За възсановяване на връзката на Душата с  Духа на парите  

 

 

Този ритуал допълва предходния. Той възстановява Равновесието между Духа на парите и Душата на човека. Изчистват се стари травми, драми и негативни утвърждения свързани с темата ПАРИ.

Препоръчва се на хора, които имат финансови проблеми, заеми, банкрути или са в дълга безработица, страдат от липса на дух за предприемачество и ли са хора, които не могат да премерят финансовия риск и губят често пари или са прекалено пестеливи, като и при хора с пристрастяване към хазарта.  Извършва се в група от 4 човека в пълно мълчание.

bg_BG