Преоткрийте Чудотворните сили, 

стаени във Вас!

floral-decor
  • Ани ще Ви научи как да владеете Чудотворната сила на Вашата интуиция  и процесите, които протичат във Вашия вътрешния Свещен свят.
  • Тя ще Ви помогне да се изправите пред най-дълбоките си страхове и да осъзнаете тяхната илюзорна същност, основаваща се на определени травми, преживяни в миналото Ви. 
  • Ще изчисти вредните силови въздействия натрупани в килера на Вашата душа – Вашето подсъзнание.
  • Ще Ви покаже как да отработите с лекота и по един здравословен начин важни житейски (кармични) ситуации, които са ви затормозявали и спъвали до сега.
  • Ще се освободи място за новото, което идва в живота Ви и ще „проветрите“ със свежи и ползотворни мисловни механизми, които ще заложите, като основа за новото начало.
  • Ще задейства Вашата лична сила за самолечение и ще изцелите заедно Вашето вътрешно Дете.
  • В края на Вашето Свещено пътешествие ще осъзнаете дълбката истина, че Бог вижда света през очите на Вашето вътрешно Дете.
  • Едва тогава ще изпитате Чудотворните сили да сте съТворец на вашия Автентичен живот, а това несъмнено ще доведе до Вашето интелектуално и творческо себереализиране.“

Как протича това Свещено пътешествие?

Курсът протича в 7 лиични или видео срещи с Ани в продължение на 31 дни.

По време на този курс ще бъдете въведени и ще Ви се разкрие един приказен и невидим свят  – светът на вашата Душа.

Там ще преоткриете себе си и ще научите как да бъдете в синхрон с Всемирните закони, за да живеете в духовно и физическо здраве, мир, изобилие и благоденствие.

Всяка среща ще бъде с продължителност 45 минути. 

Нужно е да вземето това време лично за себе си и да се уверите, че никой няма да Ви безпокои. 

Вземете една кана с вода за пиене и по възможност кристална чаша. 

Настанете се удобно, така, че тялото да е отпуснато и Вие вече сте готови Пътешествието да започне!

Каква е формата на заплащане?

Има 2 основни форми на заплащане.

Първата е Пакетна цена.

Втората е всяка сесия се заплаща по отделно.

Ако сте ученик, студент, самотен родител пенсионер, имате финансови затруднение или сте преживяли фалит, има възможност за отстъпка.

Изпратете съобщение със запитване или с описание на вашия случай.

Ани ще намери най-доброто решение за Вас.

 

Какво ще получите?

“Първоначално Вашето Свещено пътешествие ще мине непременно през изцелението и пречистването на душата от стари травми, а това води неизменно до възстановяването на жизненото Равновесие и изцеление на тялото.

По време на Вашето единствено по рода си Пътешествие към дълбините на вашата Съкровищница от чувства, спомени, копнежи, срахове и вълнения, Вие ще опознаете вашия вътрешен свят, като ще открием неподозирани ключове за сандъци с несметни Богатства, натрупани до сега и заключени за вашето съзнание.

Ани ще Ви помогне да рзвиете Чудодейната сила на вашата интуиция – Чувствознание.

Свещенодействията, които ще извърши с Вас ще Ви освободят от баласта и утайката – Вашите страхове и съмнения в собствените Ви сили и собствета Ви същност.

Сакралното лечебно изкуство е необятна палитра от похвати и инструменти за работа с вашето силово поле и

вашето съзнание – Свещен дом

и подсъзнание – Тъмен килер.

Целта е да освободиме място в килера, да го проветрим и изчистим, така че да се превърне в светла и приятна част от вашия Свещен дом и да бъде Извор на сила.

Едва тогава ще стигнете ЦЕЛТА на това прекрасно Пътешествие, а именно изцелението на Вашето вътрешно дете и задействане на Чудодейната сила вътре във Вас.

Неосъзнатите процеси ще се превърнат в осъзнати и тогава ще тръгнете уверено по пътя на Свръхсъзнателния човек – Човека от бъдещето.”

Запазете Вашия билет

Оставете съобщение

floral-decor

    bg_BG