3 коментара

 • Yova

  Благодаря Ви Ани! Трогнахте душата ми с Вашето откровение, страдание и търсене на пътя към Твореца. Постигнали сте не случайно Безусловна Божествена любов. Защото сте изстрадали и Светия Дух е помогнал по пътя Ви към Бога .Така мисля аз. Не съм религиозна, а вярваща и търся все този път.

 • Мария

  Здравейте Ани , аз много се радвам за това , което си постигнала в живота си . Радвам се, че си много упорита , за да намериш пътя към Бога и своите цели . Възхищавам ти се , бъди здрава .

 • Здравейте, Ани,
  Най-напред ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! Честит трети март, ден, в който трябва да се гордеем, че сме потомци на онези, за които България беше всичко.
  Споделям Ви, че бях очарована, когато случайно попаднах на Вашата Техника за насочване енергията на недоброжелател обратно към него и неутрализирането й.Направи ми впечатление важното условие, което беше поставено преди всичко, а именно – да останеш неутрален, без капка негативизъм или друго чувство, за да работи описаната техника. Самото призоваване и благословия с цел преодоляване на нискочестотната бариера предизвика у мен истинско доверие, съпричастност и приемане. Хареса ми и настоящата статия за вярата, силата и себеотдаването, въпреки обстоятелствата.
  Ето защо реших да се свържа с Вас и подържайки този сакрален за мен контакт, да мога да изчакам търпеливо времето, когато можете да дойдете отново в България, за да опитам да осъществя една важна за мен среща.
  Дотогава ще опитам да следя с интерес изявите Ви.Оставам с уважение към работата и живота Ви.
  поздрав-Росица

Вашият коментар

bg_BG