Тракийска Академия „Здрав дух – Здраво тяло“ има за цел и задача да разпространява и да прави достъпно за повече хора древното познание за Тракийските методи за лечение, които включват ценни практически познания за Алхимията на дух, душа, тяло, любов и материално благополучие.

Методът за ментална трансформация и постигане на трайно РАВНОВЕСИЕ на дух, душа и тяло е авторски и съм го нарекла „Оренда – Здрав дух в Здраво тяло”. Академията развива своята дейност през последните години в четири държави – Германия, България, Австрия и Швейцария, като онлайн обучения  се провеждат в множество страни по света.

Въведение

В древни времена българите са наричали цялото това „тайнство “ – ОРЕНДА.

 

Оренда е Знание, Път, Закон.

Оренда е връзката с Душата.

ОРЕНДА Е СВОБОДА – истинската ЦЯЛОСТ на човек.

 

Това, което правя аз не е нещо ново, то е Древно и всеобхватно, а именно, изчистване на енергийни блокажи и стереотипи, преместване на Фокуса на съзнанието в посока самоосъществяване на човешкия и божествен потенциал и предаване на ценна информация за енергийте, които протичат в нас или казано на български език – познание за жизнената Сила и магията да я владеем във всеки един момент ТУК И СЕГА.

Една от причините да работя предимно с българи е че на нас ни е дадено по рождение да боравим с тази Сила по особен, магичен начин, но сме забравили как става това….

Моята задача е да предам на онези от Вас, които са готови, това познание.

Избрала съм не случайно да работя предимно с българи, защото душата ми има потребността да връща Силата на българите и да влагам моята лична Сила в Рода Български, там, от където съм произлязла аз самата.

Много от вас се ПРОБУЖДАТ и търсят Пътя за достигането на ОРЕНДА съзнателно или несъзнателно.
Най-верният път е да се вслушате във вътрешния си глас, в своята Интуиция и да я следвате…

 

Жизнената Сила на Българина е стаена в неговите Корени. Активиращата Сила е в това да си припомним кои сме в същност и да се заобичаме такива, каквито сме по природа, напълно естествени.

Там е стаена Силата на Живота.
В корените ни, в паметта за нашите деди….във фолклора, традициите и обичаите на българския НаРод и любовта ни към тях.

Моят път ме доведе до ПРОБУЖДАНЕТО, за да разбера, че съм създадена да помагам, като връщам Човека към неговия Център на Силата, за да преоткрие своята Оренда – своята истинска ЦЯЛОСТ.

Това е магия, която всеки от вас, който пожелае, може да изпита и с този ИЗБОР да преобрази живота си, защото аз мога да ви Дам вътрешен Заряд с нужното знание и възможността за изчистване на всякакви Енергийни блокажи, но работата след това я вършите Вие самите на ЧИСТ ТЕРЕН.

Винаги има изход от мрака и мъглата по пътя на ДЪГАТА ☀️

Това е една мощна МАГИЯ от безусловна Любов, която правим ЗАЕДНО, с взаимни усилия и така си помагаме един на друг по един Уникален, Разтърсващ начин.

КЛЮЧЪТ и Силата за Промяна е във всеки един от Вас и Вие можете да я активирате с вяра, воля и постоянство за да постигнете ефекта на пълното изцеление на душата и тялото и да достигнете до вашата ОРЕНДА, вашата свобода – истинската цялост на човека.

Вратите на Международна Академия „Здрав дух – Здраво тяло“ са отворени за Вас!

Свържете се с нас!

 

bg_BG
de_DE bg_BG