История

floral-decor

Идеята за Академията възниква през 2017 година, по времето на същинското духовно пробуждане на нейната създателка Ани Пондева. По това време тя получава своето посвещение в Свещеното лечебно изкуство в Международна Академия за Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия.

Това Посвещение се получава единствено след дълбоко физическо и духовно пречистване и лечение на душата и тялото.

Ани обявява създаването на Духовна Академия Оренда на 7.01.2018 год. в град Розенхайм, южна Бавария със стартиране на Първото групово обучение. 

Обученията в Академията са тематични и са предназначени само за българи, тъй като в тях се вплитат дълбоко темите за нашата национална идентичност, тракийските ни корени, народната ни  памет, автентичните български народни танци, песни и музика, обреди и обичаи, история на нашето Духовенство, Орфеизъм, Нестинарство, Богомилство, изучаване на житията на българските Светци и Учението на Беинса Дуно.

След 3 години усилена и задълбочена работа тя създаде поредицата „Пробуди се с Ани“ – 9 модулно обучение, на базата на богатия опит на лечителката, задълбочената и всеотдайна работа на изследователката и непрестаното осъвършенстване на Ментора-треньор и Духовната лечителка в нея.

Откровението на моята душа:

„Бих искала да споделя с вас моята радост и удоволетвореност, които изпитвам, като Духовна лечителка или казано по друг начин – ПриРодна лечителка или човек, който има познанията и уменията да преобразува Силата в Душата на човека, така, че всичко да си дойде на място. 

В древни времена българите са наричали цялото това „тайнство “ – ОРЕНДА.

Оренда е Знание, Път, Закон.

Оренда е Личната сила, осъществила се в земен план.

Оренда е връзката с Всемирната Душа.

ОРЕНДА Е СВОБОДА.

Оренда, това е истинската ЦЯЛОСТ на човек, постигната с дълбокото осъзнаване, че е една божествена частица, принадлежаща на ЦЯЛОТО.

Една от причините да работя предимно с българи е че на нас ни е дадено по рождение да боравим с тази Сила по особен, магичен начин, но сме забравили как става това…. Моята задача е да предам на онези от Вас, които са готови, това древно ПоЗнание.

Избрала съм не случайно да работя предимно с Българи, защото Душата ми има потребността да връща Силата на българите –  и да влагам моята лична Сила в Рода Български, там, от където съм произлязла аз самата. Не случайно наричам себе си ПриРодна лечителка, защото ПриРод-ен лечител е този, който влага Силата си в Рода, от който произлиза самият той.

Много от вас се ПРОБУЖДАТ и търсят Пътя за достигането на ОРЕНДА съзнателно или несъзнателно. Най-верният път е да се вслушате във вътрешния си глас, в своята Интуиция и да я следвате… Аз я наричам Чувствознание. По време на обученията в Академията, ще ви науча да откриете, развиете и разгърнете тази Чудодейна сила и да преобразите живота си.

Жизнената Сила на Българина е стаена в неговите Корени. Задействащият Заряд на тази Сила е в това да си припомним кои сме в същност и да заобичаме душите и телата си такива, каквито са по природа, напълно естествени. 

Там е стаена Силата на Живота. В Корените ни, в паметта за нашите деди….във фолклора, традициите и обичаите на българския НаРод и любовта ни към тях.

Моят път ме доведе до ПРОБУЖДАНЕТО, за да разбера, че съм създадена да помагам, като връщам Човека към неговия Център на Силата, за да преоткрие своята Оренда – своята истинска ЦЯЛОСТ.

Това е магия, която всеки от вас, който пожелае, може да изпита и с този ИЗБОР да преобрази живота си, защото аз мога да ви Дам вътрешен Заряд с нужното познание и възможността за изчистване на  вашите душевни травми, страхове, съмнения и драми, но голяма част от работата я вършите Вие самите, с получените знания в Духовна Академия Оренда. Самостоятелната духовна работа е изключително важна, тъй като можете да я свършите единствено вие. Никой не може да я свърши вместо вас.

 

 

 

Тук е мястото да БЛАГОДАРЯ на всички онези от вас – Искрящи души, които потърсиха помощта ми през изминалите години, за ДОВЕРИЕТО и възможността да Ви дам най-доброто от себе си и заедно с това да стана свидетел на ПРЕОБРАЗЯВАНЕТО на Вас самите и на вашия живот….

Благодаря Ви, че ми позволихте да се докосна до Душата на всеки от вас и до вашата лична история, което доведе до Преобразяване на мен самата, до личното ми Самоосъществяване, което доведе до увеличаване на стремежа ми за лично Усъвършенстване.

Това е една мощна МАГИЯ от безусловна Любов, която правим ЗАЕДНО, с взаимни усилия и така си помагаме един на друг по един Уникален, Разтърсващ начин.

КЛЮЧЪТ и Силата за Промяна е във всеки един от вас и Вие можете да я задействате с Вяра, Воля и Постоянство за да постигнете ефекта на пълното Изцеление на Душата и Тялото и да достигнете до вашата ОРЕНДА – да познаете бога в себе си. Аз мога да ви покажа пътя и да ви преведа по него.“

Бъдете здрави, мъдри и нека родът ви да преБъде!

bg_BG